- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz sketchifun #83495 üzenetére
Kérjen meg egy ismerőst, hogy had vezesse, de nem csodálkozzon, ha nem engedik meg
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Magnum_
nagyúr
Egy sport auto kiberlese 6korre is kb fele annyiba kerul, mint a jogsi maga.
Kerdezz meg egy autosiskolat, a valasz nem lesz, lehet, hogy direktben egy oktatot kellene megkerdezned, hogy kivinne e a hungaroringre az ignissel veretni egyet.
I humbly and respectfully decline™
-
Earl_Muttley
őstag
De miért kell egyből nyomni neki? Ugye jogsinál is a rutinpályán a nagyon alapokkal kezdi majd az ember. Nem kötözködöm, félre ne érts.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Spet
addikt
Felejds el, a csajt hulyeseget is (vagy a sajatot, ha te talaltad ki az otletet). Nem tudja, hogy akar-e jogositvanyt, de nyomni akarja a koveret?
Nekem anno azert kellett a jogositvany, mert hat a csaladban 1 volt es tudjon mas is elvinni barkit, ha a 2 ember kozul valaki iszik, vagy nincs ott esetleg egeszsegugyileg kiesik illetve az okbol kell vinni. (termeszetesen gyerekkoromban meg meg a go-kart-tol is kivoltam). Ha ezek kozul egyik sem jatszik felesleges penzt kidobni ra, de itt nezegethetsz sokloeros csodakat.
Mellesleg parkolos gyakorlas tukeletesen jo kezdeteknek, a tobbi dolog alapjait mrg oktatas kozben tanulja meg (vagy sem).
De ugylatom kb mindenki hasonlo velemenyen van.
Viszel sajat kocsit akkor gyakorlatoztathatod, de akkor mar inkabb parkolo.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
macilaci78
nagyúr
A gyerekvállaláshoz hogy áll?
"Jujj, ki akarom próbálni, de a felelősség szar dolog, meg mi lesz, ha mégse tetszik, akkor hiába kínlódtam 9 hónapig? Persze mások véleményét nem veszem figyelembe, hogy az nem úgy megy..."
Itt jegyzem meg, hogy a klimax várhatóan hamarabb bekövetkezik, mint a jogosítvány megszerzésének egészségügyi akadályai. Szóval kezd el mentálisan, érzelmileg felkészíteni, nehogy késő legyen!Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy kreszvizsga és egészségügyi alkalmassági nélkül ojtató volán mögé engedje. Azt értsd meg, hogy magának az autónak a kezelését megtanulni több órás folyamat. Ha száguldozni akar, akkor ez készség szinten , gondolkodás nélkül kell menjen. És még ellenőrzött körülmények között is előjöhet olyan probléma, ahol vajmi keveset számit, hogy a mitfárernek is vannak pedáljai.
Menjetek ki földútra, van olyan, ahol 80-nal komfirtosan lehet menni, másikon meg 40-nél is megvan a halálfélelem.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
Mezei teszkóparkolót ne erőltessétek, a legutóbbi ilyen kaland 30k-ba és 3 büntipontba fájt havernak, mert rájuk hívták a rendőrséget.
Vannak zárt pályák ahol lehet próbálkozni, anno én így tanultam meg vezetni fatertól hogy kimentünk egy ilyen pályára. Mire az oktatóautóba beültem, már tudtam váltani, kézifékes indulás is ment ami nagy könnyebbség volt.Zárt pályás ökörködés is van, engem befizettek ilyen élményautózásra egy 330Ci-vel mehettem. Mókus beült mellém én meg a vezetőülésbe és go. Ha vmi nagyon nem adta volna ki akkor belenyúl de nem volt rá szükség.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest