- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
A fő szori line megvan 46,5 óra alatt. Ebben volt 1-2 óra physx tesztelés. Még egy 5 körös slaughter hátravan, illetve most nyílt meg a Terramorphous mission. Viszont ez lvl 50-es erősségű, így lvl 35-ön inkább ezt kihagyom
[ Szerkesztve ]
-
Gippo
senior tag
Köszönöm! Sikerült!
Kíváncsi voltam, hogy mi lassítja be néha a játékot... egyértelműen a physx, mint most kiderült... A vicc az hogy ha bekapcsolom és visszanézem a naplózást, akkor a processzor sem épp fullon fut
Szerk: Vagy van ennek valami trükkje azon kívül, hogy engedélyezem a játékban a phxsx-et?
[ Szerkesztve ]
-
Gippo
senior tag
Na úgy néz ki sikerül occóé beszereznem egy hibás 8800 GTS-t. Nem tudom jó-e így physx-re, maximum kisütöm
-
tome.jr
addikt
Elkezdtem pt2-t. Sir Hammerlocknál tartok, eddig -2 és +1 lvl közötti ellenfelek jöttek. Érezhetően több lövés kell nekik, de nem vészes. Jó lesz ez.
-
tome.jr
addikt
Kicsit utánaolvastam mire is lehet számítani pt2-ben:
Also make sure you've got good firepower with no status effects attached; you'll find a lot of everything-resistant enemies in TVHM, so the raw damage of a Vladof or Jakobs firearm can be a big help.
Ha a góliátot hagyjuk folyamatosan átváltozni akkor a köv. fokozatokat éri el:
Goliath > Raging Goliath > Badass Goliath > Super Badass Goliath > Ultimate Badass Goliath > GOD-liath > Fatal GOD-liath
Pt1-ben én eddig csak SBG-vel találkoztam
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
válasz tome.jr #1808 üzenetére
Én PT1-ben az achi miatt hagytam GOD-liathig fejlődni. Mondanom sem kell, gyilkolta dögivel a társait, és nem volt egyszerű megölni.
Egyszer nem figyeltünk eléggé, és egy DAHL-os behemótnak lőttük el a sisakját, ami alapon is marha kemény dió, de úgy, hogy feltápolta magát a "társaiból", alig bírtunk vele.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nekem ez lett a kedvenc sportom. Néha kilométereket futunk le Edrei-vel, GOD-Liath-al a hátunk mögött, csak hogy meglegyen a szintlépés.
Elemi fegyók a gyengéi, főleg a tűz. Nem egyszer volt, hogy a feltápolt "góliátunkat" legyakta egy Pyro... A combosabb ellenfeleket általában vagy kilőjük előle, vagy jól legyengítjük. Vonatos pályán azok a varkid-írtók egy fújásra leölték a fatal-t is...
DAHL-os változat meg jobban Loot-ol, mint a láda a hátán, ha felhízik.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
ZozzHUN
addikt
válasz TESCO-Zsömle #1813 üzenetére
Szóval goliath farmolás van? hmm
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz ZozzHUN #1814 üzenetére
Már ha lehet farmolásnak hívni, hogy 8 egység eridiumért és 1-2 fegyóért fél órát elkurjantasz...
Inkább FUN. Ahogy őrjöngve rohangál fel alá, és nekitámad mindennek. Engem leginkább Brick akció.skill-jére emlékeztet külső nézetből. Belőle jöttek ki ilyen hangok.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz ZozzHUN #1814 üzenetére
farmolni, PT1 főbosst érdemes, belépsz, elmész a végéig, megölöd (nevét szándékosan nem irom), felszeded a LOOT-ot, 2 ember már kényelmesen feltud szedni mindent, utána save and quit, és visszalépésnél már a főboss előtt vagytok.
Mi LVL38on öltük, asszem ilyen LVL34 weaponoket dobott, nemigen volt upgrade, viszont eladni jó, összekapartunk fejenként 500.000 goldot kb. -
TESCO-Zsömle
félisten
Poén.
Nem konkrét személy. Egy nagydarab ellenség, ami itt-ott spawn-ol. Mindegyiknek van sisakja, amit ha lelősz, akkor szörnyű őrjöngésbe kezd. Nekitámad mindennek, ami él és mozog legyen az barát vagy ellenség. Majdnem minden megölt ellenség után szintet lép. Szintlépéskor élete és pajzsa csutkára töltődik. Ez nem csak az alant említett név-váltásokat jelenti, hanem gyakorlatilag isz lép szinteket. Egy megvadított lvl18-as Goliath, mire eléri a Fatal GOD-Liath-ot már lvl22-es...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
7
addikt
válasz TESCO-Zsömle #1813 üzenetére
Hát tény, hogy lehet vele növelni a nehézséget, és poén is, ha az ember erre megy rá, csak az elején macerás életben tartani.
@Erdei88: Farmolásnak is nevezhető. Az egyik loading screen elmagyarázta, hogy minden megölt enemy után nő az érte járó XP reward. Konkrétan a megölt ellenség XP rewardjának háromszorosa adódik hozzá a Goliathéhoz.
-
Edem05
őstag
Volt nekem egy ilyen gondom. DE tegnap este csoda történt és megjavult, be is tudtam regelni végre.
[ Szerkesztve ]
-
Edem05
őstag
válasz likeaRAINBOW #1826 üzenetére
Nem akarok hülyeséget írni, így inkább danihra bízom a válaszadás lehetőségét.
-
pohár
félisten
válasz Malachi #1831 üzenetére
hol a halálba találsz te ilyen sebzésű snipert? nekem a legnagyobb valami ezervalamennyi, de az 30-as szinttől használható csak...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Djuree
félisten
az normális hogy lvl21-en se én se haver nem találtunk még narancs cuccost? az előző részben ilyenkor már több is hullott
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Az tudjátok, hogy Moxxi ad 2 jó fegyvert is? Ehhez meg csak meg kell kínálni egy nagy rakás lóvéval.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tome.jr
addikt
Én a szirénnel a játék elejétől jó fegyvereket kaptam. Két karit is indítottam, (az első elszállt lvl 10-nél), de nagyjából mindkettőnél ugyanolyan jó fegyverek jöttek. Bunkertől kezdve viszont szinte fosta a jobbnál jobb tárgyakat.
-
danih
veterán
Eléggé WTF, én is szirén vagyok, lvl 12 (még alig játszottam), dobott már zöldet, narancsot, kéket és lilát is... Single-ben!
-
baluka26
nagyúr
Nekem level 8-on eddig rakat zöld+egy kék aztán szevasz.
Szarok is. Mondjuk legnagyobb bánatomra az Atlas-t elvették, pedig azokat imádtam.
Összességében az első rész fegyverkategorizálása ezerszer jobb volt, mint a kettesben. Jakobs is el lett b@szva. Persze lehet, hogy csak szerintem.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
fi:zi'k
nagyúr
Akkor nem nagyon értem.
Co-op-ban elég jól dobálja a jobb cuccokat.
---
Btw, én is megkaptam/felvettem vhol a kiabálós SMG-t.(#1842) baluka26
Szerintem is jobb volt vmivel.
De a legnagyobb bánatom még mindig az inventory kezelése.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Vico87
tag
válasz fi:zi'k #1844 üzenetére
Szerintem ha meghagyták volna az 1 GUI-ját, csak bugfixelik, akkor simán jó lett volna. Az új inventory engem is tud idegesíteni.
Nekem lvl17-es Siren, az elején csak zöldek és fehérek jöttek, aztán egy ideig szállingóztak kékek (össz-vissz max 10 darab), jött 2 lila, és most ismét csak fehér és zöld. Mivel már kezd elavulni a felszerelésem, ezért nehezedik a játék, jól ki is tudnak nyírni.
[ Szerkesztve ]
-
Palesz191
aktív tag
na mi kijátszottuk, elég fajin volt végig tolni így coop-ban.
egészet felvettem, és sorozat formájában adom ki, eddig 11 rész kint van, mindennap plusz 1 rész
videók itt, akit érdekel nézze meg, építő jellegű kommentek jöhetnek, és stb tervezzük, hogy más játékot is kijátszunk így. -
danih
veterán
Regeltem a Gearbox Shit-ben, hogyan lesz arany kulcs? Acc linkelve, játékban beléptem...
-
tome.jr
addikt
Kb másfél órája szopok Ore Chasm Slaughter 7 körében. Már 10x nekikezdtem de az 5 hullámnál nem jutok tovább.
[ Szerkesztve ]
-
nortberg
csendes tag
Hali.
A premiere club tartalmat hol tudom aktiválni.
Még soha nem használtam steamet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs