- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
norba69
senior tag
válasz Intruder2k5 #34301 üzenetére
Lehet rangot hajhászni fölösleges töltészet nélkül is.
-
BBéci
legenda
Maximálisan egyetértek, de teljesen hiába írunk, mondunk akármit, a ranghajhászás egyfajta függőség, szenvedély. Akik benne vannak, elvakultan, mániákusan töltögetnek, szinte mindent annak rendelnek alá. Bele betegednének, ha akár fél órára szüneteltetniük kellene.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Cs1csó
félisten
Sokan kényszeresen csinálják, ez is egy függőség sajnos. Amúgy ahogy változik a világ egyre kisebb a jelentősége a torrentezésnek és helyette a különbőző valós idejű stream-ek veszik át minta Netflix, HBO GO, YouTube, és persze a sok felhő legyen az magán vagy céges, és az ezek közötti szinkronizáció és persze az különbőző képek, és videók minőségének és ezzel a méretének a növekedése ami ezt is növeli.
-
BBéci
legenda
válasz Cs1csó #34304 üzenetére
Pár napja beszélhettem a szomszédommal, régebben nagy letöltő volt, ám az utóbbi hónapokban minimálisra csökkent a torrenten beszerzett néznivalóinak mennyisége, mert előfizetett az általad említettekre. Azok jelentik a jövőt, jönnek majd újabb tartalomszolgáltatók, szépen, lassan el fog sorvadni a torrentezés. Ez nem jelenti a teljes megszűnést, de marginális lesz.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
SunMount3r
nagyúr
Akiknek komoly házimozi rendszere és megjelenítője van, az tuti nem érné be a streaming szolgáltatók által ma nyújtott minőséggel. Hacsak nem valami totál sügér... A többségnek, akik meg ilyen max 2GB-os Rip verziókat szednek azoknak elhiszem, hogy még azok is sokkal jobbak (már ha egyáltalán érdekelné őket, vagy valami fogalmuk lenne róla).
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz SunMount3r #34307 üzenetére
Említett szomszédom pár hete vett 65 colos UHD tévét, elégedett a Netflix és a HBO GO kép- és hangminőségével. Az általam kedvelt és letöltött sorozatok 80 %-át 720p-ben nézem, a többit 1080p-ben, a filmeket a utóbbiban. Jelentős részük Netflix-ről származik és teljesen rendben van a minőségük.
-
bl4ze
veterán
válasz SunMount3r #34307 üzenetére
Nem biztos. A NF 2160p tartalmai teljesen jók, ez Samsung UHD tv-n és egy Magnat 5.1 házimozi szettel. Korábban főleg 720p-1080p töltöttem, most a NF 2160p stream simán agyonveri és nem kell annyit torrentezni
HBO Go úgy néztem "csak" 1080p - teljesen jó minőség az is..:. bl4ze .:.
-
BBéci
legenda
-
Dragon3000
veterán
Elhiheted, hogy a youtube-ra feltöltött sok felesleges szar több terhelést okoz, mint a felesleges torrentezés.
-
BBéci
legenda
Nulla az áram, a gépek üzemideje, a merevlemezek, SSD-k ára és amortizációja?
Nálam egy 350000 forintos DELL Latitude üzemel, amikor torrent fut, plusz két darab külső házas merevlemez. Reggel 9 óta van bekapcsolva a laptop, a torrentet még nem indítottam el, majd késő délután kerül rá sor. Így is benne vagyok az első 10000-ben.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Miért kellene bármire jónak lennie? Tök mindegy. Ezzel akartam érzékeltetni, hogy a közösség érdekében megteszem azt, ami elvárható, sőt, annál sokkal többet.
Nincs szerverem, nincs rá szükségem, csak egy szál laptopom volt mindig és van, már 21 éve. A hozzá csatlakoztatott merevlemezek kizárólag a torrent miatt léteznek és üzemelnek. Anélkül lenne egy darab adatmentésre, tárolásra, nem kellene 6 és nem 3-4 év alatt amortizálódnak, hanem 10 alatt (se).Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
Dragon3000
veterán
Érdekes a Samsung f4 2 terás hdd-k a mai napig gond nélkül üzemelnek bátyámnál és folyamatosan üzemelnek már 6 éve, előtte meg addig mentek, míg a gép is. Több, mint 3000 nap üzemidő van bennük, így előbb cserélem a mérete miatt, mint más okból, ami meg is történt 2 éve.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Dragon3000 #34317 üzenetére
Nálam akkor sem folyamatos az üzemelésük, ha elindítom a klienst, mert nem állandó a feltöltés, hallom, amikor valamelyik elindul, itt vannak a fülemtől fél méterre. 800-1000 nap után elővigyázatosságból cserélni szoktam a merevlemezeket, nem várom meg a Sentinel által detektált romlást. Ennyi 4 év alatt szokott összejönni.
Egy szó mint száz, az a véleményem, hogy az indokolatlan, értelmetlen (amit nem saját célra töltenek le) adatfogalom generálást tiltani, büntetni kellene.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
TIT
veterán
válasz Dragon3000 #34320 üzenetére
Én is kinyomom a gépet minden nap mégis 11 éve megy a vinyó,havernál is 10 éve.
[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
Erre a részre reagáltam, ez alapján nem csak gép kikapcsolás esetén áll le neki a hdd:
"Nálam akkor sem folyamatos az üzemelésük, ha elindítom a klienst, mert nem állandó a feltöltés, hallom, amikor valamelyik elindul"
Gyári nasnál is kikapcsoltam a francba a hdd kikapcsolást, mert ha nem ment semmi, még torrent sem, akkor is óránként felpörgette őket, így azóta minden ilyen szart kikapcsolok. -
Mukucs
senior tag
Sziasztok!
Miért lehet az, hogy böngészőből a letöltés jön maxon, viszont a qbittorrent meg van halva, iszonyú lassan tölt!?
Köszi a tippeket!
-
Mukucs
senior tag
válasz Dragon3000 #34324 üzenetére
Több napja csinálja, régi torrent/új torrentnél egyaránt..
Újrarakom a klienst, törölve minden beállítást. Köszi!
-
Cs1csó
félisten
válasz Mukucs #34325 üzenetére
Pörgess vissza pár oldalt lesz itt leírás adott letöltési sebességhez milyen beállítások ajánlottak és ha van SSD-d akkor megoldhatnád, hogy arra töltsön és ha lejött a tartalom utána mozgassa át automatikusan a HDD-re.
Plusz jó lenne valami olyan torrent letöltésével tesztelned aminél sok seed-er van pl. 1000-nél több. -
BBéci
legenda
válasz enginev3.0 #34327 üzenetére
Elindítottam 15 perce egy 22 GB-os sorozat évad letöltését, 17 aktív seeder van, az átlagsebesség 150 kB/s. Szerettük volna ma délután elkezdeni a megnézését, amiből semmi nem lesz.
Beindult, már 1,2 MB/s az átlag.[ Szerkesztve ]
-
iguana
őstag
szerintem elkezdték a torrent forgalom visszafogását. az esti filmem 15 Mbps-mal jön lefelé, 30+ aktív seedertől. jelenleg ez az 1 db letöltésem van. ha fut a kliens a speedtest 3/3(!) Mbps.
ha klienst leállítom 540/40 Mbps.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
iguana
őstag
válasz enginev3.0 #34330 üzenetére
digi, pest. de lehet, h "csak" dugulás van. átnéztem a digi-s topikba és többen jelezték, hogy jelentős lassulást tapasztalnak.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
enginev3.0
félisten
Az oldal statisztika:
Letöltési sebesség: 57.88 GB/s
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Dragon3000
veterán
válasz iguana #34331 üzenetére
Vannak helyek, ahol a digi nagyon haldoklik, gigabites net mellett 10Mbit a letöltés és 60ms a ping, szerencsére nálam semmi baja, igaz szerintem a házban csak nekem van gigabites netem, sok az öreg, a többiek meg lekéstek a lehetőségről, na meg ahogy olvasgatom a topikot, inkább az ftth hálózaton vannak gondok, fttb megy rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
tibi14
tag
-
Infinity70
tag
Sziasztok.
Éjféltől felnyomtam több mint 10 TB-t magra 2147 torrent futtatva és érdekes módon vissza estem 9-ről 10-ik helyre kb két hete folyamatosan 9 volt. Napi helyezés 23. Kíváncsi lennék arra a helyezés számlálóraHuawei P40 Pro
-
norba69
senior tag
válasz Infinity70 #34337 üzenetére
Nekem stabilan tartja a megszokott helyezést, mind a napi, mind a havi.
Mondjuk viszik is az anyagokat rendesen. -
Caipi
tag
Sziasztok!
Openmediavault/Docker alá telepített Qbittorent 4.2.1 beállításához tud valaki ajánlani leírást? Nem az install útmutató kell, azon már túl vagyok. Magában a programban a különböző füleken található opciók helyes bekonfigurálását keresem, mezei userként.Köszönöm előre is!
-
Infinity70
tag
Sziasztok . Már megint nem jó magon az autodl ?
Huawei P40 Pro
-
enginev3.0
félisten
válasz Infinity70 #34340 üzenetére
Délután rossz volt, de most megy
Viszont legalább maga a Tracker piszok lassú
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
SunMount3r
nagyúr
Android-os klienst nem használ itt senki? A tTorrent-el van gondom, hogy Windows-os PC-ről szeretném "távvezérelni", de web ui-ja nagyon korlátozott, csak a torrent-ek hozzáadására jó másra nem. És Link és torrent megadása esetén is egyből indítja az egész torrent-et és nem tudom kiválasztani a file-okat, amiket le akarok tölteni.
Erre mi lehet a megoldás? Android-os telóra tudom, hogy van távirányító app (pl. Transdroid), de nekem direkt Windows-ra (vagy a böngészőbe) kellene valami.[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz SunMount3r #34342 üzenetére
BlueStacks emulátorral, bár értelmét veszti a távvezérlés pc-ről.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Laccoss #34343 üzenetére
Aha értem, tehát ez egy Android emulátor és ebben futtatnám "natívan" pl. a Transdroid-ot. ???
A gond az, hogy kipróbáltam a Transdroid-ot a Tablet-emen és azzal sem működik az amit fentebb írtam, ezzel is egyből berakja a torrent-et a listába, nem kérdez rá a file-okra. Az összes beállítást átnéztem szerintem a Kliensben és a Transdroid-ban is de ilyet nem találtam benne. Simán a Box-on vezérelve felugrik egy kis ablak, ahol bejelölhetem, hogy ne kezdje egyből letölteni, hanem én választhatom ki később a file listából. Ez nincs Transdroid-on. Itt még írja a Transdrone támogatást is, azt is kipróbálom, hátha. Van valakinek valami más ötlete?
Azért használnék tTorrent-et, mert sok helyen olvastam, hogy ez a legjobb, legstabilabb kliens Android-ra. De rendes távvezérlés nélkül, számomra így nem lesz jó...
-
iguana
őstag
válasz iguana #34329 üzenetére
nálam ma délelőtt szűnt meg a durva sávszél probléma. nem vagyok heavy user, le irányban ~200-400 Mbps-mal kevesebb van, mint általában szokott, de ebben az időszakban ez legyen a legnagyobb problémám.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
F34R
nagyúr
válasz SunMount3r #34342 üzenetére
A qbittorrent webuija miert nem jo?
-
SunMount3r
nagyúr
A qbittorrent-nek nincs Android verziója, ezért.
Akkor leírom mi a szitu: Egy Android-os TV Box-ot fognék be torrent-ezésre. Rendes winyóra menne, Ethernet port is van, csak a 100-as Net-em lehet a korlátozó tényező. Ehhez keresem a lehető legjobb megoldást, de úgy hogy normálisan lehessen táv vezérleni, lehetőleg Windows-ról is. Andoid-os telóra a Transdrone is kiesett az 1 az 1-ben u.a. mint a Transdroid, az sem tudja az amit fentebb írtam. Tehát a tTorrent kliens lehet nekem nem lesz jó így. De akkor mi legyen?
Másik Topic-ban írták a Team Viewer-t, hogy így 1-az-1-ben ugye tükrözném az egész Box képét a PC-mre. Ez viszont kicsit "overkill" és körülményesnek tűnik ahhoz, hogy csak egy Torrent klienst vezéreljek. Valami "Light"-osabb megoldás kellene. Vagy egy másik kliens, de melyik?
-
TIT
veterán
válasz SunMount3r #34347 üzenetére
Ttorrent esetleg,magyar is.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #34349 üzenetére
A Transmission-re gondoltam még, de persze annak sincs natív Android-os változata.
Max kipróbálom KODI alá a Transmission add-on-nal, csak ugye az Android-os KODI is akkor crash-el, amikor neki tetszik, meg ugye ehhez a KODI-nak is folyton futnia kell, ami megint plusz terhelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest