Hirdetés
Hirdetés
-
Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
ma A Phantom V Flip2 és V Fold2 szeptember 23-tól kaphatók, de sajnos elkerülik az európai régiót.
-
Íme a Frostpunk 2 nyitánya
gp A kezdő animáció mellett egy rövid trailert is kaptunk, ami néhány tényt mutat be a folytatásról.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
addikt
Gondolom, búcsút inthetünk a heti grátisz játékoknak.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Furious
tag
Ezek után vajon a Disneyhez kapcsoló játékok csak az Epic Storeban lesznek elérhetők?
“Work hard in silence, let your success be your noise.” - Frank Ocean.
-
miqlas
őstag
Én „nagyon örülök” ennek a hírnek!
42
-
L3zl13
nagyúr
Ezt a céget is ideje volna már feldarabolni.
Aki hülye, haljon meg!
-
Norb0
tag
Én úgy érzem hogy ebből semmi jó nem lesz.
Bár az Activision által fejlesztett Toy Story 2 (PC) játék a mai napig nagy kedvencem, szerintem remekül sikerült, főleg a zene.
Egy minőségi Turning Red/Pirul a Panda játékot el tudnék viselni, cuki vöröspandákkal és rombolós kaiju-val
-
h1mpi
félisten
Az Epic Games már külön is egy trágyadomb cég, a Disney-vel kiegészülve pedig tényleg a legalja szint lesz. A Rocket League is addig volt jó, ameddig nem volt Epic tulajdonban, azóta elcseszték az egészet, csak a pénzre mennek semmi másra. A Fortnite-ról ne is beszéljünk, ahol több ezer forint egy szar skin.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Busterftw
veterán
Ami ugye vagy igaz, vagy nem.
10 eve pl a Tencent "csak" 330millioert vette meg a 40%-ot, nyilvan az regen volt.De egyertelmu, hogy kell nekik a cash, Epic par honapja nyilatkozta a Fortnite szamok nem ugy alakulnak ahogy akartak, ezert is rugtak ki egy csomo embert (16%), illetve az EGS 5 eve masszivan veszteseges es egeti a casht.
A peranyagokbol kiderult, hogy tobb milliard dollar ment el a cashflowbol ra. -
dnelb
veterán
na jöhet a woke content akkor itt is
-
Busterftw
veterán
Nagy atlagban az usernek ugyanannyiba kerul a jatek Steam en EGS-en.
Teljesen hidegen hagy, hogy 30% vagy 12%, amig ez az arakban nem mutatkozik meg.A 12%-al sokra megy az Epic, amikor veszteseges igy az EGS.
Inkabb legyen 30%, de azzal tudom a Steam marad kb orokre.
Illetve a Steam sokat tesz a jatekosokert is, lasd SteamDeck es Proton.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szvsz a Disney nem a játékok miatt száll be az Epicbe, hanem a Virtual Production fejlesztéseik miatt.
-
kilua
senior tag
válasz Busterftw #18 üzenetére
Mondjuk én amit lehet epicen veszek meg, mert azzal jobban támogatom a fejlesztőt vagy a GOGon hogy ne legyen zavaró másolásvédelem visual noveleket meg a kiadó honlapján (johren , mangagamer, dlsite english, kagura games stb) a steam cenzúra miatt kb mindegyik nyitott sajátot ... ami miatt az amúgy is kicsi angol nyelvű vn piac méginkább töredezett, japánul minden fent van DLsite-on)
[ Szerkesztve ]
-
clon
aktív tag
Öööö... akkor most itt is elő kell majd külön fizetni a "reklámmentességre" de a termékmegjelenítés marad
-
azbest
félisten
válasz #57018880 #15 üzenetére
lehet a micimackó lekerül a kínálatból a kínai árnyéktulajdonos állam miatt.. ja várjál, fordítva... a kínaiak cégébe vásárolja be magát a disney. Bár eddig is cenzúráztak.
[ Szerkesztve ]
-
waverider
senior tag
ez volt a legelso ami beugrott nekem is es osszeszorult a szivem.. ja nem is.. inkabb az oklom ettol.
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
Chiller
őstag
válasz Busterftw #27 üzenetére
Ja most olvastam én is.
Hát, azzal a 9%-al nem sokra mennek. Maradt a Tencent és Sweeney a két fő részvényes.
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből, ennyiből elég sok AAA játékot le lehetett volna tenni az asztalra... kiadni meg ki lehet akárhol... konzolon is.
Az epic nem hiszem, hogy most egyből nekiáll ebből 4db AAA játékot csinálni nekik
[ Szerkesztve ]
-
Necroman_Mk2
őstag
Én azon se lepődnék meg, ha idővel ők lennének a Disney házon belüli videojátékos fejlesztői. Mármint a most futó, külsősök által készített játékok (pl. SW Outlaws, Wolverine) megjelenése után.
llletve azon se, ha a Disney egy külön Metaverse-t építtetne az Epic technológiával, mindegyik frenchise-jának külön külön kis világot, mint a trailer kezdőképén. Ami kb. a Rontó Ralph 2 valósággá válása lenne.#14 flexxx2 Érzésre nagyon sok EGS accounton csupán az ingyenesen behúzott játékok találhatóak meg.
#15 Gave Mi a baj az anti-cheat telemetriájával?
#20 kpbendeguz Esélyes, hogy meg fogják alkotni a népszerű meséik metaverzumát a Fortnite motorjával és designjával. Kérdés, hogy a most FBR-t toló tinik közül később hányan maradnak az Epic "Second Life" virtuális világaiban.
#22 dabadab Pláne a dobozos játékoknál.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
őstag
válasz Busterftw #18 üzenetére
Tévedés. Az EPIC-en olcsóbban adják a termékeket, mint a Steam-en. Többször ránéztem olyan játékokra, ami mindkettőnél megvan, és speciális akciókat kivéve az EGS olcsóbban adja ugyanazt. Most legutóbb pl. az "Expeditions: A Mudrunner Game" elővásárlásán gondolkodom/gondolkodtam, és az árak: Steam: 40/60/70 €, EPIC: 10400/15600/18000 HUF ('alap' játék/1 year pass verzió/supreme kiadás). Összehasonlításként a Steam árai forintban a jelenlegi árfolyammal számolva: 15500/23200/27100. Nem egy kategória...
Illetve egy hatalmasat nevettem az utolsó mondatodon. Rámegy a hardveres piacra is, hogy abból is bevételeket generáljon, és több pénze legyen, de nem azért, mert a játékosoknak akarnak jót, hanem maguknak. A Proton meg azért született meg, hogy a Steam-es hardverekre ne kelljen Windowst rakni, hanem egy ingyenes Linux is elég lehessen, amiért nem kell fizetni senkinek. Vagyis kb. annyira sokat tesz a játékosokért, amennyit a ragadozó állatok a növényevő állatokért: becserkészik őket, majd megszabadítják őket valamitől (élet illetve pénz).
-
őstag
válasz Necroman_Mk2 #31 üzenetére
A hwsw-n kicsit részletesebben fejtették ki a hírt. Onnan idézek pár mondatot:
"A megosztott közlemény szerint a két cég a jövőben egy új játék- és élményuniverzum kialakításán fog dolgozni a Disney, Pixar, Marvel, Avatar, Stars Wars franchise-okra építkezve, és a bejelentést kísérő rövid trailer videó azt sejteti, hogy a közösen létrehozott metaverzum-szerű projekt megvalósulásával a játékokhoz való hozzáférés mellett lehetőség lesz a tartalmak vásárlására, alkotásásra és megosztásásra is.
A Disney már hosszabb ideje használja az Epic Unreal Engine motorját különböző projektjeihez, a bejelentés alapján pedig az új játékuniverzum szintén az Unreal Engine-re építkezik majd. A Fortnite egyébként szintén profitál a Disney Marvel és Star Wars franchise-ok karaktereiből." -
törölt tag
válasz Necroman_Mk2 #31 üzenetére
"Esélyes, hogy meg fogják alkotni a népszerű meséik metaverzumát a Fortnite motorjával és designjával."
Jaja, ezt kommunikálják, mert ezt érti a köznép, de szvsz a lényeg az Unreal Engine virtual production fejlesztéseken van. Jól látszik, hogy az egész TV-s iparág kezd átállni a virtual production megoldásokra (ledfalas felvételek, vr set design, realtime previz), így a Disney érthető módon szeretne némi kontrollt a piacvezető rendszer felett, illetve nem szeretné, ha egyszer csak kihúznák a lába alól a talajt.
[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
veterán
Ha errol van egy atfogo, minden jatekod lefedo statisztikad, azt szivesen megnezem, maskulonben az epp mikor melyik akcio kereteben mennyi volt a kulonbseg, teljesen irrelevans.
Expeditions: A Mudrunner Game, nem tudom te mit lattal, de a hsz pillanataban:
Steam: 39,99€
Epic: 39,99 €Koppra ugyanaz, meg a 2 dragabb verzio is ugyanaz, 59.99€ es 69.99€.
"mert a játékosoknak akarnak jót, hanem maguknak"
Oda vissza mukodik. Bezzeg ezt nem hallani, amikor az Apple-t/Google-t perelte az Epic, ott nem maguknak akartak jot, hanem az userekert vannak.Ettol fuggetlenul nagyon nepszeru es kedvelt cucc a SteamDeck, tolem aztan azon rohogsz amin akarsz. Senki nem mondta, hogy emelett egy ceget nem a profit erdekli.
-
őstag
válasz Busterftw #35 üzenetére
Direkt említettem, hogy nincs akció egyiken sem. Szintén direkt említettem, hogy az EPIC-en forintban tudsz vásárolni, de sebaj. Láss:
Mindezt bejelentkezés nélkül (vagyis semmi fiókhoz köthető valamivel), és már december óta ilyen árakkal - akkor néztem szét a játékkal kapcsolatban először. (Gondolom, az EPIC-en ugyanúgy van régió szétválasztás, mint a Steam-en, ezért is lehet a különbség.) Illetve direkt említettem, hogy ez egy kiragadott példa. Nem keresgéltem más játékok között, és ne is várd, hogy majd a te kedvedért nekiállok szétnézni. Ha érdekel, megnézed, ha nem, akkor meg nem. Én mutattam egy példát a te állításod ellen (vagyis cáfoltalak), ha akarsz egy másik állítást tenni, akkor kutakodj te.A hozzászólásod másik részével kapcsolatban meg: csak annyit mondtam, hogy a Steam nem olyan jó, mint ahogy azt te elképzeled, és nem érted/értem/"a játékosokért" teszi, amit tesz (ezt is te állítottad, én meg cáfoltam). Semmi többet. Azt sem, hogy az EPIC bezzeg... Az EPIC is ugyanolyan profitorientált/profitérdekelt vállalat, mint bármely másik tőzsdei vállalat. Vagyis egyik kutya, másik eb. A Deck-ről meg megint nem szóltam, csak annyit jegyeztem meg, hogy nem azért hozták létre, hogy bárki másnak jó/jobb legyen, hanem hogy maguknak (a Steam gépeknek (a Deck 'elődje', amivel asztali gépet akartak konzolként eladni drágábban) is ez volt az alapja, csak azok nem keltek el, mert voltak olcsóbb megoldások).
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz #54625216 #34 üzenetére
Igen, ez nekem is megfordult a fejemben. A Mandalorian különösen sokat használta ezt a technikát.
#36 Joci10 A Steam Machinesnek az is volt a baja, hogy nem volt egységes hardver, amire optimalizálni lehetett, minden gyártó máshogy rakta össze a "konzolját". A Decknél viszont nem követték el ezt a hibát, és részben ezért is lett siker. (Amúgy lehet rá Windowst is telepíteni.)
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Busterftw
veterán
Kutakodtam, a legtobb esetben (ahogy a vilagon barkinek, lasd USD/EUR stb) koppra ugyanannyiert jelennek meg a jatekok.
Nem cafoltal semmit, mert arrol volt szo, hogy 30% vs 12% fee az usernek tokmindegy, mert a jatekok atlagban nem olcsobbak Epicen 18%-al.
Majd ha minden jatek 18%-al olcsobb atlagban vs Steam, akkor lesz igazad."a Steam nem olyan jó, mint ahogy azt te elképzeled, és nem érted/értem/"a játékosokért" teszi, amit tesz (ezt is te állítottad, én meg cáfoltam)"
Azt irtam, hogy a Steam sokat tesz a jatekosokert, lasd SteamDeck es Proton.
Sehol nem irtam, hogy jo, vagy hogy nem penzert teszi, nem tudom ezen mit akarsz cafolni. Ilyen ertelemben az Epic is tesz a jatekosokert, hiszen nelkuluk nem lenne ezer UnrealEngine jatek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crysis
- iPhone topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Optoma HD29HLV DLP Projektor - 0,65 DMD - kis távolságból is használható - mozira és játékra
- ARCTIC Liquid Freezer II 420 (ACFRE00092A) AIO vízhűtés 50 hónap gyártói és 2hónap alza garanciával
- Western Digital Purple 10TB 7200rpm 256MB SATA3 3,5" (WD101PURZ)
- Seasonic Platinum Fanless 400W - 80PLUS Platina
- Socket 479 alaplapot veszek!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen