Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • szanna97

  friss újonc

  Sziasztok!

  Én egy iPhone 11-es készüléket vettem tőle, szeptember 14-én, 174 990 forintért. A pozitív visszajelzések és garancia miatt bátorkodtunk a párommal vásárolni tőle. Az már fura volt, hogy megígérte a számlát is odaadja, de aztán nekünk kellett keresni őt. Kár, hogy nem hallgattam a megérzéseimre. Végül elektronikusan átküldte, gondoltam csak elfoglalt volt. Illetve arról tájékoztatott minket, hogy egy haverja a beszerző ő meg tovább adja, valami ilyesmi volt a sztori.

  Majd december 18-án egyszer csak nem tudtam már telefonálni. Frissítettem, stb, mindent megpróbáltam. Nem volt hálózat. Hazaérvén beszéltünk is a Telekommal, kiderült, hogy le van tiltva a készülék. Erre gyanakodtam, de mégis elég ideges lettem, mert ismertem ilyen esetet, és tudtam hogy kb. semmi megoldás nem lesz erre. Írtam is neki a hívás után rögtön, mire jött a válasz hogy "azonnal felkeresi azt akitől vette". Aztán ennyi. Ezután is nekünk kellett őt keresni. A telefonban dadogott, hogy nem tudja elérni a figurát akitől vette, majd mindenképpen keres majd minket. Eltelt egy nap, megint nekünk kellett őt hívni. Ekkor már összeszedettebben beszélt, de igazából most az volt a nagy csavar, hogy őt is átverték, ő nem tehet róla, ő tett feljelentést, és még el is mondta a manus nevét aki őt átvágta, és mondta hogy keressünk rá, nincs ezzel egyedül. Az őt átverő ember profilját alaposan megnéztem, kb csak Xbox készülékeket, játékokat adott el, no mindegy. Azért mondtuk, hogy esetleg kárpótlás, kompenzáció, bármi jól jöhetne, mert mondjuk most nincs használható telefonom, ennyi pénzért simán vehettem volna egy másikat.. de jött azzal, hogy "ebben ő is áldozat", és "nem áll módjában kompenzálni", noha ezek után is láttam a tevékenységeit az oldalon, hogy mennyi pénzekért vásárolt új készülékeket.

  Nekünk nem mondott semmit erről a Tóth Ádámról, hanem bizonyos Adluan-t említett, lehet ugyanaz, nem tudom. Tőlünk is kért türelmet, és biztosított, hogy majd ő felkeres még minket, leírja a telefonszámot stb, de azóta sem történt semmi. Mi még nem tettünk feljelentést, még nem tudom, hogy mit tegyünk, lenne-e egyáltalán értelme, sajnos jártas sem vagyok ezekben a dolgokban. :( De látva, hogy nem csak mi jártunk pórul, most igazán elgondolkoztam..

Új hozzászólás Aktív témák