- Autóhifi
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Powerbank topik
- 3D nyomtatás
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz CJ4567 #60478 üzenetére
Szerintem elhatározták a srácok hogy kicsit szigorítanak a "határokon" mert nagyon népszerű lett a virágbolt kifejezés, megjegyzem ez nem tegnap és nem a múlthéten kezdődött.
Egyébként Qru le is írta: [link]
Pillanatig se higgye senki hogy ez az ő fixa ideáljuk, ez elsősorban egy szakmai fórum, támogatókkal..
Részemről csak szurkolni tudok a gyakorlati megvalósítás kivitelezéséhez, alsó hangon napi 500postba valószínüsíteném bele ezt a kifejezést, meglehet hogy ennek az ötszöröse. Biztos nincs elég modi hogy ezt érdemben kezelni tudják, arról nem beszélve, hogy a warnokig még nincs is probléma de amikor azok kipörögnek és jönnek a pár órás tiltások az egy kalandos sztori lesz, napi ~200-500 büntetett felhasználóval.
Szóval kemény dió..
Ma ezt a topicot dobta a gép, tartsuk be aztán hajrá.
(#60475) nagynorbiman:
Frankó kis pilótafülkéd van!
Na akkor igazából semmi komoly, faxányos , tudom hülyén hangzik de még "olcsón" megúsztad!
(#60467) Lacielvtars:
Részemről nem várom vissza, ez pont jó.
(#60482) nagynorbiman:
Kis apu és NAGY anyu látom nem unatkoztak az elmúlt estéken abban a sarokban..
Tök ártalmatlanok btw, szúnyogokat összefogdossák ha hagyod nekik hogy hálót szőjenek, a gyerekeket pedig add el Thaiföldre..(#60485) nagynorbiman:
Filóztam rajta hogy használjam-e a "szerencse" szót de az én számból külső szemlélőként úgy ítéltem meg hogy elég morbid lenne, de igazából igen, ahogy írod is..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest