Új hozzászólás Aktív témák

• Yany

addikt

Medicnél én is a T88-ra szavazok. Kezdetek óta azzal tolom. Az M60-nal én nem tudok célozni. Nagyon rángat is, meg az ironsight sem egy jól kitalált valami rajta (sokat takar). Viszont a magnum skulót is csak Reconnal szoktam használni, mert azt ritkán veszik észre, így nem fontos a páncél, de minden más emberemre a páncélt rakom. Esetleg medic-ként a heal boost-ot. Egyébként én is megnövelném minimum 2x-esre a sikeres m-com robbantásokat, de még a bomb plant-ért is adnék 50 pontot legalább, hiszen mégiscsak megy kockáztatni az életét az ember. Nincs annál szomorúbb, mint mikor ötödszörre élesítek és mindig hatástalanítják, mert a társaim nem védik be, viszont a saját statomat és játékélményemet is akár feláldozom a csapat haladása érdekében. Szóval egy minimális pontot érhetne szerintem, ha nem is robban fel.

A "Q" betűről meg annyit, hogy amikor egy kicsit átmegyek csézni, akkor egy ellenséget meglátva rögtön a kést kapom elő ösztönös "Q"-nyomkodási hajlam okán. :S Szóval ha fent láttok a szerón, azt a ritka jelölgetést én produkálom... amikor élek (ezért ritka :DDD)

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák