Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lofagi

    addikt

    válasz daveoff #6001 üzenetére

    Nem azt mondom,hogy ne várjon az ember újításokat, mert jóhogy vár. Csak azt mondom,hogy nem lesz akkora újítás, mint amit mondjuk a Bf3 hozott vagy a Bf4. Bf3 a grafikával nagyon nagyot arattot, mindenkinek leesett az álla. A Bf4 hozta ugyanezt, sőt még rátett egy lapáttal, a levolution is sokkal látványosabb volt és 1-2 helyen nagyban befolyásolta a játékmenetet is, pálya változást. Habár van behemót és időjárás változás a Bf1-ben, amik szerintem nagyot dobnak, de nem új, láttuk már. Igazából ha nagyon mélyen megnézzük akkor valóban nincs a játékban akkor újítás, mint a többiben volt, az elődhöz képest. Ettől függetlenül szerintem ezzel is el fog szórakozni az ember, ha nem csak a hibáit keresi.

    Főleg ennyi pénzért. Szerintem az emberek többségének szerintem ez a legnagyobb fájó pontja. Egy játékért kiadni adni azt az összeget amit elkérnek. Ez szerintem nagyon fájó pontja a játékos társadalomnak,hogy dlc formájában adják ki a teljes játékot és horror áron. Na mind1, ebbe ne menjünk bele.

    Azzal azért nem értek egyet,hogy szarnak a fejünkre. Illetőleg azért azt se felejtsük el,hogy mekkora baki volt a BF4 indulása. Mégis órákat toltunk bele, aztán kellett jópár hónap, hogy odáig eljussanak, hogy egyáltalán ne errorral záródjon 1-1 kör vége. Nagyon bízom benne,hogy nem lesz olyan indítás, mint annó.

    Nem akarom nagyon védeni a játékot, mert szerintem már nem lesz semmi olyan, mint az előző részek. Új más, de hogy jobb-e az kérdéses.

    Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák