- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz ÖregBiker #7598 üzenetére
Megnéztem én is és működik. Az a progi a max backlight-hoz kell, ha a settings fülön kiveszed előle a pipát, nem fog kelleni a progi.
(#7599) Medcomp: egyáltalán nem szoktam az outlookkal szinkronizálni a kütyüm így fel sem merült bennem ilyen igény. Ha találkoztam is ilyennel, akkor sem figyeltem fel rá.
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
válasz wolfman #7600 üzenetére
Én ezt használom BT transzferhez: PersianBlue Mentés helyét megadhatod, és free progi.
.::> <::.
-
kevifilu
csendes tag
sziasztok,
a szitu:
van nekem egy: [link]
Gsmart Mw702-esem amin romot frissítettem. a baj csak az volt, hogy kapott melléegy *.img driver fájlt is. gondoltam menjen egyben a dolog... a wm frissült.. de a driver elszállt róla.. és az újat nem hajlandó felismerni.. modem update fail-el elszáll, pedig megtalálja az img fájlt mikor próbálom telepíteni... mivel ez így elég szűkös hibaüzenet és google nem kimondottan segített, így remélem itt lesz valaki aki tudna nekem segíteni, hogy ez egyáltalán miért történhetett meg és mit tehetnék.. (szervizen kivül..) -
kingabo
őstag
válasz kevifilu #7604 üzenetére
Én csak tippelgetni tudok, mivel nem volt soha kezemben ilyen kütyű.
Probáld meg újból leszedni és csak azt frissíteni. Ha nem megy esetleg visszatenni a régit és onnan megprobálni előlről. Egyébként szükséged is van rá, nem működik valami? Mert ha minden okés, akkor lehet nem is éri meg vele szenvedni órákon át... -
kevifilu
csendes tag
válasz kingabo #7605 üzenetére
köszi, de sajnos már ezzel próbálkoztam és semmi.
úgy tűnik, hogy szükséges, mert tetszhalott nélküle a kütyü.. bár elindul a wm.. de nagyon lassú.. a telefon funkció off.. kamera is.. szóval kellene hozzá.. és nem értem miért nem akarja frissíteni, mikor mindenkinél simán felment ez az update.. nálam meg...:/ esetleg lehet gyári hiba a készülék romjában? -
HardRic
addikt
Jé. Mióta vannak összevonva a PDA topikok az okostelefonokkal? Így sokkal jobb
-
dim dim
tag
Üdv!
Tud vki nekem ajánlani WinMobile-hoz power profile managert?
Olyan kéne, amivel a today screen-ről állíthatok programfüggő power pofile-okat.
Pl. gps esetén sose váltson készenléti módba, sose vegye le a képernyő fényerőt-más program esetén minimum fényerő vagy screen off legyen. Ilyesmi kellene.Köszönöm
-
drhuszarka
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik full qwertys masinán a legkönnyebb az ékezetes karakter bevitel? Nekem eddig az E71 jött be legjobban de ott picit szűkek a gombok. Van hasonló hardveres megoldás más készüléken? Azt hiszem az E75ben is született ilyen de abban nem vagyok biztos. Más platform, esetleg WM?
-
Gergő_
őstag
nézegettem a t-mobile webshopot, és a fenti terméket találtam.
a kérdésem hogy ez a valóságban mennyire használható? egy t-mobile pulse-hoz használnám. fel tud ez töltődni 3 nap alatt hogy utána feltöltse a telefont?
( a telefonnak 1500mAh-s az akkuja) -
kingabo
őstag
Nekem nemrég a napelemes cuccok helyett egy 4 aa-s elemmel működő töltőt ajánlottak, itt, ez elött meg után beszélgettünk még róla.
Illetve valahol olvastam, hogy ne csak verőfényes napsőtésben működjön a töltő, hanem akár kicsit felhősebben is, akkor sajnos ennél drágább modelt kell nézni, mert a 20k alattiaknek elég rossz a hatásfokuk. -
Gergő_
őstag
-
norbi19884
tag
Hali!
Hogy lehet uprgadelni a pda-kon a windows mobilet? Nekem Wm 5.0 van rajta ezt lehet valahogy frssíteni mondjuk 6.1-re? Ez egy Hp ipaq. Ja és a ramot is lehet bővíteni?
-
kaller1
veterán
válasz norbi19884 #7617 üzenetére
A készülékre készült rom-ot kell feltölteni, google útba igazít, mit hogyan kell csinálni. A ramot nem lehet bővíteni.
-
-
kaller1
veterán
válasz norbi19884 #7619 üzenetére
Az rw 6815-re a HP honlapján találsz hivatalos rom frissítést, nincs ebben semmi kalókodás. Nem kell semmit hackelni, és jobb lesz tőle a telefon.
-
kaller1
veterán
-
modern
aktív tag
már semmi
[ Szerkesztve ]
Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
Adott egy Gigabyte GSmart MW702 PDA telefon, h a szarba tudok ezen HR-t csinálni? Szétkerestem már magam, de semmi.
Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
kaller1
veterán
válasz runner 125 #7624 üzenetére
Hm, lehet hogy nincs rá bill. kombináció. Ilyenkor csak a rom újrarakása segít.
-
kingabo
őstag
Hátha szerencséd lesz, a 700t így lehet: [link]
Itt egy elég régi hsz-ben azt írják, hogy a resco explorer elvileg tud hard resetelni...
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
válasz runner 125 #7626 üzenetére
Behalt/lefagyott, és a menüből nem tudsz HR-t nyomni?
Tuti van, olyan nincs, h nincs.
Az én gépemen nincs erre bill. kombináció, viszont rom újrarakás sd-ről van.
[ Szerkesztve ]
-
blac
tag
Sziasztok. Hogyan kell feléleszteni egy nem bootoló Asus MyPal A639 PDA-t? Csak az Asus logó jön be. Hard reset már volt, de a sok próbálkozásból csak kétszer sikerült. Ha kikapcsoltam, utána újra kék képernyő. A ROM frissítésre nem történik
semmi.
Tudtok valami helyet, ahol meg tudják javítani? -
kingabo
őstag
Tudom nem ez a legjobb hely neki, de hátha mást is érint. ( (An)Dante a priviket (sem) olvassa)
Van egy játék ami külföldi számokat hívogat, bővebben, eltávolítás: [link] -
kingabo
őstag
Találtam még egy progit, elvileg a HD2-höz készült, de minden érintőkijelzős ppc-vel műxik wm6-tól felfelé a készítő szerint: [link]
[ Szerkesztve ]
-
dim dim
tag
Üdv Fórum!
Bluetooth kapcsolattal akadt problémám.
Van egy notebook, beépített BT-vel. Van egy BT-s PDA. A notebookról gond nélkül tudok file-t küldeni a PDA-ra, de a pda-ról semmit a netbookra.
Azonban, a PDA-ról más számítógépre, más mobilra, pda-ra tudok küldeni bármit gond nélkül-bárhova, csak az egyetlen helyre nem, ahová igazán kéne-a saját gépemre.
A pda tehát hibátlan, viszont az asztali gép is hibátlan(nak tűnik), hiszen küldeni tud, más gépről fogadni is, csak épp a pda-notbook párosítás nem megy.
De vajon miért nem? A notebook beépített bt adapteres, v2 EDR-es, gyári Win driverek fenn, minden alapbeállításon, eszközök látják egymást, párosítva vannak-mennie kell. És nem megy. Tűzfal kilőve kapcsolat idejére.
Ha file-t akarok küldeni, elindul a küldés, majd meg is szakad egyből.
A pda-n a bt beállítások nagyon „bonyolultak“: BT enable/disable. A notebook BT szinten hasonlóan „bonyolult“, és minden alapbeállításon van.
Mit tehetek a hiba ellen?Köszönöm
-
thomas791
tag
Sziasztok!
segítségeteket szeretném kérni... asus P750
nem magyar..
Kamera: nem csinál szép képeket
win mobile 6.1
Hogyan lehet fözött rom-ot beszerezni?
Megbizhatóság? Nézz utánna!
-
norbi19884
tag
Sziasztok!
WM 6.5-höz létezik magyar nyelv? Ha igen akkor honnan lehet letölteni?
-
kaller1
veterán
-
modern
aktív tag
üdv.
van nekem egy t-mobile mda vario II -esem és win 5 van rajta.
kérdéseim:
- hol lehet rajta beállítani az sms hangot?(mást szeretnék nem eredetit)
- és az ébresztéshangot?Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
runner 125
nagyúr
válasz kingabo #7632 üzenetére
..ő ez csak softresetet csinál nem?
mod:
Visszatérve a HR-re, még annyit, hátha másnak is kell;
Gigabyte GSmart MW702, kikapcs, majd kamera + bekapcsoló gomb lenyomva tart kb 3 másodpercig. Utána elindul, de kéri, h vedd ki az akkut ( -így néztem). Helyesen úgy kell, h hátlap levesz, majd fel töltőre, akku ki - majd be, és lám lehet újra kalibrálni.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
kingabo
őstag
válasz runner 125 #7643 üzenetére
Hopp tényleg.
(#7644) modern: a windows könyvtárba másold be wav formátumban, lehet az mp3/ wma-t is kezeli
[ Szerkesztve ]
-
Buddhha
tag
válasz kingabo #7645 üzenetére
viszont mp3-ból van korlát... hogy ez bitráta, vagy méret, még nem sikerült végigtesztelnem, de próbálkozz inkább kissebb méretű file-okkal...
Runner! HR-progit szerintem csak a gyártó csinál a gépére. Legalábbis a Kaiser II-ön gyári progi van, vagy a gombos megoldás... de a gyári progi is kódot kér, hogy véletlenül ne lehessen elindítani...
[ Szerkesztve ]
----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
Buddhha
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest