Aktív témák
-
Shim
őstag
Ha nem riaszt vissza a tuning, akkor az E5200-at válaszd, gyári hűtővel simán viszi a 3,5GHz-t.
Illetve ez már 45nm-es gyártástechnológiával készül (E4400 még 65nm), kevesebb fogyaszt, kevésbé melegszik --> hűtés is halkabb. E5200 mindenképp ;)Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
8nemesis8
veterán
-
marsu
veterán
Természetesen, a gép normál kikapcsolása után szabad áramtalanítani!
Miért ne szabadna?
Menetközben ha lekapcsolod a hosszabbítót, attól még nem kellene elszállni a tápnak, hiszen ez olyan, mint amikor áramszünet van.
Áramszünet esetén megy tönkre egyből a táp.
Persze egy kisebb szünetmentes táp beszerzése nagymértékben javíthatja a túlélési esélyeket.
Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
Esetleg a Valami baja van a tápomnak topicban érdemes lenne felvetni a kérdést, hátha tudnak rá valami okosat mondani ...
Press any key to continue ...
-
RootRulez
félisten
Auslogics Disk Defrag amit tudni illik erről a programról, az, hogy a microsoft nem írt már XP-hez sem saját töredezettségmentesítőt, hanem megvette ezt a liszenszt és beletette töredezettségmentesítő gyanánt... Szóval megbízható és ingyenes
═════════════════════════════════════════
-
pohár
félisten
Szerintem az akksi elqrta a telefont, adott neki egy nagyobb feszt vagy nem tudom, és meghótt mindkettő
Szerintem vidd vissza a T-be vagy ahonnan vetted hogy i have some technical problem...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Építő/felújító topik
- Külpolitika
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- Politika