Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTi
újonc
Üdv az uraknak!
Érdeklődnék Szegeden vagy a közelben hol tudok körfűrész lapot éleztetni? -
GoTi
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Csavarbehajtó vásárlás előtt állok. Amire használnám 3x30 3x40 forgácslapcsavar fenyőbe hajtása. Átlag napi 100-200 db, de van hogy egy szűk doboz is elmegy egy nap. Eddig ezeket nézegettem [link] ,[link]
Ha valaki esetleg tud jobbat várom az ötleteket Köszi[ Szerkesztve ]
-
-
GoTi
újonc
Az esetek 98%-ában az említett csavarokkal foglalkozok. Az évi 100-200 nagyobb csavar miatt nem igazán emelgetnék túl nehéz gépet napi szinten Egyenlőre a nagy csavarokhoz jó a vezetékes csavarozó is, ha sokkal többet kell majd használni keresek egy nagyobb gépet is.
[ Szerkesztve ]
-
GoTi
újonc
válasz generatoros #36335 üzenetére
59.990 Ft volt a szett. Pár éve ez a "hobbi" gépem.
-
GoTi
újonc
Sziasztok.
Valaki tudja-e, hogy hol tudnék ilyen adagoló pisztolyt beszerezni:
[pisztoly]
és hozzá való élfelhordó fuvókát.
Úgy néz ki táblásitanom kell pár száz négyzetméter 10 cm-es 20-as deszkat. Flakonból lassú lenne ragasztózni. Hengerelni nem tudom, nem egyforma szélesek a deszkák. Sajna a gyári készülékre nincs most 200 eFt-om. De egy kukta némi levegő tömlő meg egy ilyen pisztoly, fuvóka tökéletesen megfelelne a célnak.[ Szerkesztve ]
-
GoTi
újonc
Sziasztok. Egy tegnap velem történt esetet szeretnék veletek megosztani. Olcsó kontra drága fürészlap ügyben. Tegnap nem volt segítségem a mühelyben de haladnom kellett a melóval. Alapból 1,5*3 m táblákkal dolgozok(táblásított lucfenyő), gondoltam elbírok vele egyedűl is nem pazarlom még az időt azzal, hogy tovább darabolom kézi kőrfűrésszel. Hát dobtam fel a kőrfűrészre, kezdem hosszában felszelni első vágással semmi baj jön a másodi vágás kb a lap 1/3 járok amikor kicsit megbillent a tábla amit rögtön nem vettem észre csak amikor kiért a burkolat mögül. De ekkor már a hangja alapján is hallatszott hogy valami gáz van. Rögtön csapok a vészleállítóra. Emelem fel a burkolatot, kb 1 cm kifli van a 30 cm vágásban. Bobom le a táblát a gépről, nézem a lapot cirka 1 cm kifli van benne. Na mondom ma is jó műszak van, gyorsan kukába vágtam a 120 € vékonyvágó lapomat. Megyek veszem elő a másik lapot meg a szerszámokat a cseréhez, meg mérgembe benyomtam egy mákos beiglit. Kb 5 perc múlva megyek vissza a gép mellé nézem a lapot, nyíl egyenes, rakom mellé a mikro métert tekergetem 1 tized van benne. Ekkor erős kéz meleg volt a lap, várok vele kicsit higy kihüljön. Megint forgatom lement 5 századra az imbolygás. Hurá megusztam az uj lap vásárlást Tavaly történt velem hasonló eset egy CMT vékonyvágó lappal, sajna az nem úszta meg a kukát. A hajlott lapot mérgemben nem fényképeztem le de van egy kép mekkorát vágott ki a fából a lap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Napelem
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Egészséges életmód
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest