- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunika1
tag
Segítsetek! Segítsetek!
dune 101, vagy wd tv live streaming?
Úgy látom ,a chip ugyan az, az iboum jobbra értékeli a wd-t.
Wd-ről meg, olvasni olyanokat, hogy lassan reagál a távirányitóMost eső generációs wd-van.
-
hunika1
tag
Hosszú időn keresztül WD gen.1-em volt, csereként egy WD live streaminget vettem. Nem vált be, 3 hónap után fagyogatni kezdett, majd végleg megadta magát. Kicserélték egy másikra, mely 3 napig bírta fagyás nélkül. Visszakaptam a pénzem. Gondoltam,átmenetre jó lesz egy R6C. Be is vált, mindent lejátszik. Eladni nem fogom. De azért nem baj ha van egy jobb is, így Dune 102-re gondoltam
Kérdésem az lenne a hogy a gyengébb felbontású sorozatokat AVI, XVID melyik lejátszó játssza le ” szebben” A tévém pana G30. S mielőtt szörnyülködve kérdeznétek mé nézek ilyeneket….. . Mert jobb felbontásban még nem elérhető ( pl.:Testvérek, Luxus doki, Revenge stb.) , az asszony meg megöl ha nem nézheti meg -
hunika1
tag
A decemberben vásárolt 102P-t, az Ipon kis szöszmötölés után visszavette, s az árát a helyszínen visszafizette.
Nekem is azt mondták, ha újra rendelek, nincs rá garancia, hogy igazit kapok. Na most itt állunk tele lovettával, s egy működő R6C-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
- KZ Z1 PRO Bluetooth 5.2, Érintővezérlés, Zajszűrő
- Niceboy NIC-HIVE-DROPS-3 vezeték nélküli fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest