Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tüzi

    veterán

    válasz Agostino #3748 üzenetére

    Üdv.

    Én a borzasztó szó helyett inkább a gyönyörű szót használnám lelkiterrordráma utózöngével. Amikor végignéztem... hát, film még nem váltott ki belőlem ilyen érzelmeket, akkor új terepre tévedtem. Láttam már pár keményebb dolgot azért, fogok is valszeg, de ez...
    Jót mosolygtam később, amikor belekezdtem magyar szinkronnal is, kb 5 mondat után abbahagytam. Magyar szinkron világhíre is a régmúlt homályába fog veszni szépen lassan. Minden jónak vége egyszer. :(
    Ha jól tudom, Japánban 1.5 évig válogatták a hangokat a Hotaru-hoz. Asszem ezek után aki megnézi magyar szinkronnal, annak pálcával kellene leverni a körmeit.
    Nézd majd meg a Ponyo-t is, gyér japán "tudásommal" megnéztem, szerintem a negyedét sem értettem meg a filmnek, de az tetszeni fog.
    Miyazaki már csak azért is a favoritom, mert én is eléggé természetbarát vagyok, ismerem az emberi természetet, ezért tudom értékelni amit mondanak a filmjei.
    Decembertől nekem is lesz időm, akkor végignézem a Miyazakikat. Addig meghozzák a Gedo Senkit, Porco Rossot többek közt. Kíváncsi vagyok.

    どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

Új hozzászólás Aktív témák