- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz Polllen #21414 üzenetére
Szívesen
és gondoltam hogy a méretre utalsz,
1 biztos: Maxellt ne vegyél
Tudod mire lennék kíváncsi?
arra lennék kíváncsi hogy van ez a Archos nevű cég, nem tudom hallotál-e róla ők winycsesztert tesznek a tabletba, engem az érdekelne hogy ha zsebbe van nem akad a zene?
szerintem akad, ez pont olyan mint a Vosonic, (nem tudom ismered-e) bár az nem tablet......
vélemény?
Kicsit off:
Az a baj hogy Vosonic termékkel csak 1 cég foglalkozik Budapesten ( jo bent Pest szívében találhatók meg ők) ill csak maga a gép asszem 100.000 ft+ hozzá a winyo, de cserélhető, ismerősőmnek mutattam a szorólapját azt mondta brutális
Archos termékkel meg úgy tudom a pixmánia foglalkozik de lehet más is........
várom a véleményeiteket
On:
szerintem a memória kártyába nincs semmi mozgó elem mint a winyoban de majd ti megmondjátok ezt is
Comodó új távlatok...........
-
hamyka
senior tag
válasz kerekfej #21733 üzenetére
Huh,
Ezt láttam én is szerintem kezdőszintnek nem lehet rossz, ár érték arányban szerintem nem rossz..
Nah jó, oké nem üti a Myaudio szintet de akinek kevéske a pénze annak jó lehet én így gondolom
És örülhettek mert egy smileyt sem használtam most
-
hamyka
senior tag
válasz Armagedown #21826 üzenetére
Cream Sandwich ??
ehető is nem igaz?
-
hamyka
senior tag
válasz Armagedown #21833 üzenetére
Akartam is kérdezzni hogy ez a Ghoo Tab 7000s mióta Myaudio
A legolcsóbb Myaudio tablet ha jól tudom olyan 50 k körül kezdődik.........
Van valakinek ilyenje? várok róla tesztet
Ha akarok venni tabletet jobban járok a myaudioval ??
De valaki linkelt itt 4 magos processzorú tabletet is ( és bocsánatot kérek ha hülyeséget mondtam)Várom a véleményeiteket
üdv
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
válasz kerekfej #21838 üzenetére
Szia!!
A DPS Dremban nincs net, akkor mire jó? ma már netkörül forog a világ
Kérdezte itt mire használnám, üzenem neki hogy netes rádió+chat+ filmnézés+játékok ehhez azért eléggé komoly gép kell.......
és amit most mondok sokan elfognak küldeni a picsába és meg fogtok kövezzni de leírom:
Teszko: Nem vennék inen semmilyen elektromos kütyüt, max élelmiszert de az sem az igazi de meg lehet enni
Euronics: szívből ajánlom mindenkinek
Amit árulnak szódagépet nem rossz de nekem nem jött ki 80 liter vagy hogy reklámozzák, a sodastreamra gondolok, igaz erősen szeretem a szódát,nem tudom innen próbálta már valaki?? Euronicsból vettem, és végre rá jöttem hogy kell Offban írni juhhé jah és a szörpük nem rossz, a hátránya ugye az a szörpüknek hogy némelyik 1600 ft környékén van, az elönye az hogy nem kell annyi üveget gyártania a gyártónak, de ugye vannak ezek az olcsó üdítök nem mondom azt hogy nem jó de sok üveget kell gyártania a gyártónak gondolok itt a 100 ft-os üdítökre, és kövezzetek meg ha nem így van// az 1600 ft-ban akár mondom akár: 10 liter üdítő is kijöhet belőle, persze erősen függ attól hogy ki hogyan szereti a szörpöt, aki édesebben szereti ugye akkor több kell belőle, ha valaki nem annyira édes szájú akkor kevesebb kell // én már próbáltam a szörpjüket nem rosszak tényleg, de az egyiknek erősen ecet szaga van, asszem az energia italuk, de jó ize van, nem kell a szagtól megilyedni, ja és bocsi a hosszú-hosszú offért, de gondoltam leírom nektek
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
válasz Ultraviolet #22009 üzenetére
Köszy de kínaiul még nem tudok
Max ennyit tudtam értelmezni:
-10.1 IPS ( Tehát nem TN panelű vagy micsoda hanem jobb)
- 1280x800 gondolom ez a felbontás lenne
- 1.5 ghz (akkor ez 4x? vagy a quad nem ezt jelenti?)
- Ampe a cég neve
nah kb ezeket tudtam ki spekulálni
Ára ill hogy hol lehet ilyet beszerezni? gondolom olyan 2-3 száz ezer ft-ba kerül
Van valakinek ilyenje? ( nah kétlem ha bárkinek is lenne ilyenje már de hátha)
Mobilnettel megy? stb?
ui: 2 évig nem avul el? nah ilyet azért ne mondj, nagyon gyorsan fejlődik a piac
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
válasz Ultraviolet #22013 üzenetére
Ampe A 10 Tablet pc:
DESCRIPTION
Brand & Model: Ampe A10 16GB Tablet PC
Operating System: Google Android 4.0
Processor / CPU: All Winner A10, 1.5GHz
Memory / RAM: 1GB DDR3
Flash Memory: 16GB Nandflash
External Memory: Micro TF card slot, support max up to 32GB (NOT INCLUDED)
Display: 10.1" Multi-touch IPS Capacitive screen
Resolution: 1280 x 800 pixels resolution
Touch Control: Full size touch operation
Orientation Sensors: With accelerometer, automatic steering display screen, G-sensor
Wireless and Cellular: Wi-Fi 802.11a/b/g/n network supported / Support for 3G dongles and Ethernet with adapterSupport Bluetooth
Camera & Video Recording: Front is 1.3M , Back is 2.0M
Button: Vol +, Vol -, Power
Input / Output: 1 x TF card slot
1 x Micro USB port
1 x HDMI port1 x 3.5mm Earphone port
1 x Built-in speaker
1 x Built-in Micphone
Support Video Formats: Support 2160P HD Video, H.264、VC-1、MPEG-2、MPEG4、XviD/DivX、Real 8\9\10、AVI、RM、RMVB、PMP、FLV、MP4、M4V、VOB、WMV、3GP、MKV etcSupport Flash 11.1, online video and web game
Support Audio Formats: MP1、MP2、MP3、WMA、OGG、APE、FLAC、WAV、AC3、AAC、AMR、DTS、RA、M4A etc
Support Picture Formats: JPEG, GIF, PNG, BMP
Languages: Czech, Dansk, German, English, Spanish, Russian, French, Italian, Dutch, Norwegian, Polski, Greek, Portuguese, Svenska, Turkey, Korean, Japanese, Simplified Chinese, Traditional Chinese
Battery & Power: Built-in 7600 mAh Lithium battery15 hour music for music, with earphone, 8 hours above for video, HDMI output playing time above 5 hours.
Power Supply: 100~240V
Dimension: 26.5cm x 18.2cm x 1.2cm - 10.43inch x 7.16inch x 0.47inch
In the Box: 1 x Ampe A10 16GB Tablet PC1 x Charger adapter
1 x Data cable
1 x Earphone
Nah azoknak másoltam be ide ha rendetlenkedne az oldal, ill akik lusták felmenni az oldalra
Nem tűnik rossznak, kérdés hogy mi igaz belőle,
Megmondom őszintén nekem még mindég az a kütyü van az eszembe ami szintén 4 magos asszem és 2 giga memóriával asszem, kérem ez a emberke bujjon elő
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
válasz tjb007 #22036 üzenetére
Most miért baj hogy megkérdeztem??
És nem utálatból kérdeztem de nagyon nyomják ezt a 3g-s usb-s modemet....
Van cikked a tabletekről hogy melyiket ajánlod??
ha csinálnál 1 jó hosszú cikket a tabletekről akkor nem kéne ennyit kérdezni, legyen ott az ára neve márkája, support hol érhető el hol vehető meg, beállítások, stb
-
hamyka
senior tag
Lehetne csinálni 1 ilyet is:
Bár szerintem legjobb lenne az ha lenne csinálva 1 lista a legolcsóbbtól a legdrágábbig és hogy melyik mire jó milyen az anyag minősége stb
Aki támogassa az ötletemet az tapsikoljon vagy tudom is én
ui: És akkor nem lenne ennyi kérdés
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
válasz Nara19 #23163 üzenetére
Csak egy ötlet, hogy össze írni a legolcsobbtól-legdrágábbig melyik tablet mire jó mivel elég sokszor kérdezik itt a fórumon hogy melyik a legjobb tablet, aki jobban tesztel össze írhatná és be kerülhetne a legelső indító hsz-be és a listát mindig bővítenétek
Ám szóljatok ha valami rosszat mondtam
-
hamyka
senior tag
válasz pusihusi #23193 üzenetére
Egyenlőre nem veszek tabot, itt a fűtési szezon lassan, tudom jó kifogás
Őrülök annak ha valaki kedvel, sajnos az a világ megy hogy írtsuk egymást mint a Vírusok a számítógépet.......
Azon is elgondolkodtam már hogy eltűnök a fenébe, kérek kényszer zubbonyt és a vak sötétben meghalok
Nah meg írjátok hogy ezzel ez a blablabla amazzal az a blabla baj van így inkább várok, bár lehet teljesen kiszállok és akkor nem kell vennem semmilyet
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
Re re
Akkor most melyik is a legjobb vétel?
Jó pár napig nem voltam, mert megfáztam le betegedtem, és nem volt erőm figyelni a fórumot
majdnem 500 hozzászólást nyomtatok míg nem voltam ez igen
Ja és eléggé nagy a kavar a fejemben hogy melyiket is lenne érdemes megvenni
-
hamyka
senior tag
válasz spiritex #24010 üzenetére
Ja, elnézést kérek hogy ezt nem mondtam:
Természetesen:
Itt Magyarországon, külföldről semmiképpen sem mivel pocsék az angolom, és nem tudnék velük beszélni, persze olyat ajánlj ( már ha tudsz) aminek szuper a supportja és bitangjó a készülékük, árat nem mondok, hogy mire használnám?
mindenre , fotózásra, játékok net meg még amire 1 tabletet használni skype face stb
legyen benne gps is hely meg határozó és tényleg stb
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest