Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Mr-Pamacs

    senior tag

    válasz zsigee #2744 üzenetére

    Sztem sajnos futhatsz a pénzed után.Mint írtad nem fontos de azért mégis,... gondolom nem dobálózól a 6,5 Eft-os számlákkal. (Ha igen küldöm a számlaszámom)
    Fel jelenteni nincs értelme mert a rendőrség 10-e Ft alatt csak szabálysértésnek veszi és amikor felveszik a feljelentést akkor már küldik is a címedre a "Zárójelentést",miszerint az ismeretlen tettes elleni eljárást bizonyítékok hiányában lezárult.
    Viszont zaklasd folyamatosan! Hátha egyszer megunja, mert teljesen jogosan kéred vissza a pénzed főleg - ha jól vettem ki a szavaidból - hogy rögtön ki kibontás után írtad neki a hibát! Tehát nem Te okoztad.
    Itt bújik meg a kisördög, EZT hangsúlyozd és akár emlegesd fel a felmenőit, kis fenyegetőzés talán még segíthet persze értelmes határokon belül, és persze nem buzdítani akarlak erre!
    Jah és a következőkben hasonló esetben ne utald küld vissza a pénzt mivel a pénz nagyobb értékkel bír mint egy tárgy (ami ráadásul nem műxik) mivel aki általában elad annak pénzre van szüksége és az informatikában általában ha lecserélsz valamit akkor az "utód" már ki van nézve csak a lé hiányzik hozzá. Így azt megszerzés után már küldi is tovább.Ha bibivan nincs miből visszafizetni.
    Sok sikert.

    Írok már egy cikket arról hogyan kereskedjünk,mire figyeljünk a PH!-s vásárlásokkor.

Aktív témák