Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sptkyle

    senior tag

    válasz stefanitsr #11595 üzenetére

    A másodikkal én is nagyon szemeztem, mert marha jol néz ki. Hétvégén Izbégen láttam is az egyik srácon, de elfelejtettem elkérni felpróbálni. :O De lehet berendelek egyet próbaképpen.
    Az elsőhöz hasonlót meg csapattársam vett. Egy hibája volt annak a szemüvegnek, tesztnél belőtte a rácsot a 420fps. Konkrétan nem szakadt be teljesen, csak 3 lyuknak az egyik oldala szakadt el. (magyarán bb nem jutott be, de köv lövés beszakítja) Tanulság: Jol meg kell nézni mit vesz az ember. Rácsos maszkoknál, szemüvegeknél nincs tudtommal előírás, vagy szabvány, aminek meg kell felelniük. (mint a munkavédelmi szemüvegeknél)
    Én még nem találtam meg ilyen téren az "Igazit". Bár mint említettem ezzel a páramentesítő spray-vel ismét a rendes szemüvegek, és maszkok felé huz a szívem, lévén a pára minimalizálódik.
    Viszont a rácsos maszkot (alsó) kiderült, hogy képtelen vagyok elviselni a fejemen. :S Akárhogy hajlítgattam, alakítgattam, igazgattam, nyomott, szorított, lecsuszott, felcsúszott, nem volt jo. Javaslom ha valaki ilyet akar használni, előtte próbáljon fel egyet.

    "Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666

Új hozzászólás Aktív témák