Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz csehferenc74 #17983 üzenetére

    Ez eddig teljesen rendben van. A spanyoloknál, franciáknál elszabadult a vírus, sok enyhébb tünetes középkorú és fiatal is tesztelve lett és bekerült a statisztikába.

    Mi relatíve hamar zártunk, így annyi lapos lett a görbe eleje, hogy nem is igazán lehet összehasonlítani más országokkal onnan, hogy meglett az első országon belüli terjedés.
    Az a kevés, ami van, viszont sok öreget érintett, ráadásul rába..unk az idős otthonokkal.

    Ilyen kis mennyiségnél ezt az arányt marhára torzítja tehát, hogy nálunk valszeg idős otthonokban, külföldről hazatért rokonok által, boltokban, stb. lett fertőzés,
    míg a spanyol-francia élmezőnyben az idős otthonok mellett azért terjedt pl. tüntiékézéssel, koncerteken, kávézókban, iskolákban, stb.
    Az utóbbiakon pedig kevesebb sokkal a 80-90 éves, mint az idő otthonban.

    A lassabb terjedés miatt ráadásul nem is várható, hogy a tegnap lebetegedett ember meggyógyuljon. Az tud meggyógyulni, aki 1-2-3 hete tünetes. Az pedig durván 250 fertőzött.

    Nálunk napi 40 ember került be a trébe, a élmezőnyben meg alsó hangon akkoriban 4000/nap. Ez alapján várható, hogy kb. 18 nappal később nekünk 30-35 gyógyultunk lesz naponta, nekik meg 3000-3500.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák