- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Valaki tud segíteni? A gépet ha bekapcsolom 3 másodpercen belul leáll?
tegnap amikor vga at csereltem,azutan lett nehanyszor restartalva..... es amikor este be akartam kapcsolni a gepet egyszer csak egy olyan 3-4masodperc mulva leall a gep magatol.....regen is csinalt egy ketszer ilyet csak akkor viszanyomkodtam minden kabelt es ramot es olyankor valahogy elindult.De most ez nem segitett.
Levetem mindent fokozatosan h eloszor csak a hdd-t,aztan ugy probaltam bekapcsolni,aztan mar nem volt a vegen semmi rajta csak tap es a processzor.De igy se megy.
A tapom egy Chieftec 360w-os.
/a gep egy AMD ATHLON 4200+ 2,21GHZ,3*1GB RAM,20GB HDD,9500GT 1GB,ASUS M2n32 SLI DELUXE/A tapot probaltam h gepkapcsot szurtam dugoba es ventilatort kotottem ra.......es hagytam menni 3 percig. Lehet h nem a tap lessz de nem tudok kolcson kerni es nincs masikse,h kiprobaljam.
Az nemlehet h a proceszoron a hutes nincs rajta rendesen?/--azert nem szedem le a hutest es viszatenni mert meg nem csinaltam ilyet es nem akarom elrontani/Ha nem jo a hutes a procin olynkor mit csinal a gep,nem ilyen hasonlo dolgot -
artiny
őstag
válasz Gyufaaa #23715 üzenetére
Helo
.....volt bios reset,de semmi valtozas,proceszort nem nyukaltam hozza,a tapon nincs a kabel befeketedve vagy hasonlo....most elindult a gep. ,nem tudom mi hatasara de talan az alaplapon vannak ilyen kis rez bordak es egy kis huto rez kocka azt megnyomtam hat ha kilazult volna es azota megy.....nem tudom miert csinalta ezt,,,,de azert lehet h ujra fogom pasztazni a proceszort es azt a bordakat. Mondjuk most megy normalisan idaig,,,,remelem nem jon elo semmi baj.
-
artiny
őstag
Helotok
Atpasztaztam a processzor hutest.[hasonlo cooler master hutom van].....azelott olyan 42-46 celziust mutatott az everest es a bios olyan 50-52 mikor bekapcsoltam.
Miutan atpasztazatam egy cooler master premium szurke pasztaval[link]valami hasonlo csak az enyem nem ilyen arany szinu/de nem az aluminiumos vagy mien fajta,ahol vettem azt mondtak nem tartanak olyat/......most h nem jatszok az everest 43/45 fokot mer,de mikor jatszom a gta4-t es kilepek belole 75fokot mert....azert leptem ki mert nagyon elkezdett akadozni.az elot nem mertem meg a homersekletet gta utan...de lehet tul keves pasztat tettem ra???? atkene pasztaznom ujbol?[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
Helotok
Van egy x2 4200+ 2,2GHZ procim amit lehet h megprobalnak tulhajtani vagy huzni egy kicsit.Meg nem csinaltam ilyet es nem is ertek hozza.
Lattam egy videot youtubon amin eleg egyszerun huzta a gyerek a procit[link]
Beszereztem ugyan ezt a progit amit hasznal,de tenyleg csak egyet nyomok a felso nyilra elfogadom es ennyi?
A video alapjan az also vonalon a gomb a legvegen van, de ha progit megnyitom mint a kepen is[link]nekem valahol a negyedjenel all,nem tudom h azt ha elkezdem tolni az elso vonalon a gombot h az alsot fel kell tenni a maxra?
most terhelve igy nez ki a hofokok [link]
egy 2,4-2,6 mennek fel h a proci olyan 57-60 fok legyen terhelve max.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest