Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skynet258

    veterán

    Másik topikba írtam de ide jobban illik:

    Na megvan a HyperX Cloud Alpha.
    Ami feltűnt, hogy a csomagolás némi olcsósítás áldozata lett, előtte ugye egy Cloud II-t nyúztam. Elöljáróban annyi, hogy annak a hangjával abszolút elégedett voltam/vagyok, első normális fejesem - játékra PC-n és PS4-en, valamint zenehallgatásra is teljesen bevált.
    Az Alpha csomagolására visszatérve: kisebb doboz, belül egy műanyag tető alatt a füles. Ezt nem kellett volna, nekem ez a műanyag mindig ilyen bliszteres benyomást kelt, a Cloud II-nél marha elegáns az egész megoldás.
    Az összerakás minősége igazából ugyanaz, a felhasznált anyagok is - egyik tesztben írták, hogy még jobb mint a Cloud II-nél, nem tudom ezt hol vették észre. Mindkettő minőségi egyébként, szóval nincs ezzel baj, csak gyakorlatilag ugyanolyan a kettő, nem emelném egyiket sem a másik fölé.
    Aztán eltűnt ugye a plüss párna szett, csak a leatherette verzió van. Ami elsőre picit keményebbnek tűnik, de persze nincs még bejáratva, szóval ez majd idővel kiderül.
    Némileg több hangot enged be az Alpha mint a Cloud II, ezen meglepődtem, de alapvetően otthoni környezetben nekem mindegy.
    Eltűnt az USB-s 7.1-es "csoda" is, mondjuk az úgyis fölösleges volt szerintem, így nem sajnálom.
    A Cloud II szütyője egy puha minőségi cucc, itt egy szövet tasak van lényegében, hát ez is elég gagyesz az elődhöz képest.
    Nagyjából tehát a körítést visszalépésnek érzem, viszont ott bővült, ahol nekem kellett: cserélhető a kábel, a gyárin pedig ott van alapból a hangerőszabályzó/mikrofon némítás (PS4-nél ez nekem jól jön). Hosszabb is némileg, és van egy toldó kábel ami 2 méteres, PC-nél nekem ez is jól jön.
    Számomra ott bővült tehát ami pont ideális, a csomagolás egyszerűsítése meg úgyis csak a kibontás során jön elő...
    Mivel nem vagyok audiophile, így nem fogok litániákat írni de ami feltűnt, hogy nagyon szépen szól. :Y Még ugyebár nincs bejáratva, de már most feltűnt, hogy egymás után hallgatva a Cloud II laposabbnak hangzik vagy nem is tudom. Pedig annak is nagyon szép a hangja! Ez a dual chamber nem tudom mennyire parasztvakítás, gondolom semmi újat nem talált fel a gyártó, de minden hang szépen elkülönülve szól, mély, magas, közép, tényleg nagyon jó. Játékban még nem próbáltam csak zene, ott sem kell nagy dolgot elképzelni, Spotify - direkt nem akartam más forrást mint amit eddig használtam, hogy halljam van-e különbség. Egymás után hallgatva azt kell mondjam kifejezetten van eltérés az Alpha javára. :K

    Szóval eddig elégedett vagyok, és ha azt nézem, hogy ugyanannyiba kerül mint a Cloud II, cserébe (számomra) elhagyható dolgokat elhagytak (de bővült ahol nekem kellett), akkor simán megérte a váltás.

    https://geekpulse.hu

Új hozzászólás Aktív témák