-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
illes0102
aktív tag
Sziasztok!
5.1-es hangfalat szeretnék venni. Filmezésre lenne használva.
Most egy Logitech Z506-om van PC-re kötve ezt játékokhoz, zenéhez használom, illetve egy Orion 5.1es hangfalam amit eddig filmezésre használtam ez is pc-re volt kötve / billentyűzetből kijövő jack-el/ ezt a hangfalat szeretném lecserélni mert már elég régi, recsegős, halk és 2.1 ben szól a jackes csatlakozó miatt.
Amit kinéztem egy Sony HT-RT3 (67k). A másik kiszemeltem Genius SW-HF5.1 6000(44k) lenne, de mivel ennek nincs Optikai bemenete ismét 2.1-ben tudnám csak élvezni amiért nem igazán szívlelem.. esetleg meglehetne oldani, hogy például az alaplapi 5.1 es csatlakozókba bedugjak egy jack adaptert?? Így mindkét 5.1et rádughatnám. régen használtam ilyesmit amikor a hangfalamat és a fülesemet is be akartam dugni, hogy ne kelljen óránként kicserélni mikor játszanék, viszont ilyenkor amit nem használtam ki kellett kapcsolni vagy 0-ra venni a hangerőt és a másiké felerősödött. Nem tudom ez 5.1es hangfalaknál is működne e..[ Szerkesztve ]
-
illes0102
aktív tag
válasz Maxtreme #35831 üzenetére
pont most olvasgattam utána, és sokan írják, hogy a basszussal vannak gondok. azért gondoltam Geniusra mert tesómnak legalább 8 éve genius talán pont az 5005ös így ránézésre és iszonyat jól szól..csak gondoltam akkor valami újabbat néznék hátha nem nyúlok mellé vele, de akkor így felejtős az újabb
A sonyról is olvastam jót is rosszat is, de tetszik ahogy kinéz és a BT-s kapcsolódás se utolsó dolog ha épp nem akarokgépről zenélni hanem telefonról.. viszont nem nagyon találtam olyat aki írt volna róla és még a hangzásáról se tudok semmitszerk.: igen azt is olvastam, hogy mindenki panaszkodik, hogy nincs standby
[ Szerkesztve ]
-
illes0102
aktív tag
válasz Maxtreme #35833 üzenetére
még annó 22k ért vette bátyám mikor akciós volt valahol pesten 40 körülről leértékelve, persze hazahozta összerakta és el is durrant visszavitte kicserélték és azóta jó
(#35834) aram01 : Azzal is szemeztem, csak kicsit húzósnak éreztem az árát, bár a Sonyhoz képest 10k+. Lehet várok még egy kicsit és ez lesz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest