- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Akita
tag
Örömmel olvastam hozzászólásod mert nekem is 3200+ on megy 1.7-es fesz-el és netezés közben átlag szobahőmérsékleten zárt házban Coolink U2VS-es 2000-es fordulaton netezés közben 52-53 fok. És itt általában mindenki nagyon 40 fok alatti értékekről beszél. Gondoltam egyedül én vagyok ilyen madár aki ilyen melegedős procit fogott ki. Coolink U2VS egyébként megy 4700-as fordulaton is csak akkor nagyon hangos.
-
coolrob
aktív tag
Errő lbeszélek hogy ők vmit nagyon elnéztek...de figyeljétek meg hogy jön majd az anyázás hogy megűkérdőjelezem őket de egy vicc az a 35 40 fok..tegnap néztem után aegy hires siteon egy átlagos hütővel mint ami itt némelyeknek van 70fokra is felmehet a 3000+os...nemhogy a 3200-es...
Amugy a Silent Boostnak semmi hangja nincs..21Dba.....iszonyat halk...:DDDA legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
c*
aktív tag
haa persze
Zalman al ecceru :)) -
c*
aktív tag
[L]http://www.thecardcooler.com/shopcart/CPU_Cooling/golden_orb_athlon_cooler.htm[/L]
muhaha :DD -
c*
aktív tag
jojo en csak azert mondom mert en is acsingozok egy zalman utan deh sztem a taptol nem ferne el (codegen 9011) igy aztan keresem az ugymond ''masodik'' legjobb coolert . . .
-
coolrob
aktív tag
Te azért egy kicsit más téma vagy ugyhogy ne is vedd magadra..az a Zalman qrvajo megf aztán neked ventik stb..
De az átlag userek akik itt irják hogy pl. falcon rockal vagy whisperrcokal 35-40 fok na az vicc egy átlagházba no ventivel te is tudod..
Bátr szerintem neked is felmenne prime95 el olyan 45-50 fokra..:))))A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
Hurio
csendes tag
En is tartom az eddigieket:
-feszemeles nelkul megy 3200+on
-37-38 fokon
-full terhelessel lehet felmegy 45-re
-mondjuk az igaz, hogy a hazban van 7 8x8as hazventiPowered by: Asus A7N8X Deluxe/Gold(REV 2.0) , Barton 2500+@3200+(AQXEA stepping), Zalman7000A-Cu, Infineon 2x256 DDR400 RAM, Asus V9280TD, Samsung 120GB HDD 7200 rpm, Samsung 52x24x52 CD-RW, Casetek CK-1018-2A ház, Samsung 959NF, Logitech Internet Navigator SE, Logitech MX500+FUnc SUrface1030
-
MrDoubleB
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan érzésem, hogy többen rossz helyen nézik az értékeket. Ha kaptatok az alaplaphoz progit (pl. MSI Pc Alert, stb.) azok nagyrészt ''csalnak'', mert a hűtőből/ről olvassák ki az értéket. A BIOS-ban ill. a jobb progikkal (pl Aida, MBM5) mért értékek a valósak. Tanácsolom minden 30-35 C-t mérő embernek, aki nem egy ultranagy, ultrahangos lég, vagy egy csendes, de drága vízhűtést vásárolt, hogy nézze meg a BIOS hőmérséklet kijelzőjét! Pl. Az öcsémnek egy 2500+ van MSI K7n2 Delta alaplappal és egy csendes, de hatékony Spire Whisperrock IV hűti a procit (2100 rpm +-10%), és egy Spire 8 cm-es ventillátor a házat. Értékek 2500+ @ 1833mhz: MSI PC Alert 4: 31-33 C; BIOS/Aida: 42-44 C. 2500+ @ 2080mhz (2800+): PC Alert 4: 33-35 C; BIOS/Aida: 48-52 C. (A második érték több órás terhelés után). Most fogunk DDR 400-as memóriát venni és megnézni milyen egy 3200+, de szerintem 60 C fölé így sem megyünk majd. Lehetne hűvösebb a proci egy másik hűtővel, de egy ugyan ilyen csendes de erősebb (Thermaltake Silent Boost) 2,5 X drágább, zajos hűtőt (4500-6000 rpm) meg nem veszünk. Még valami! Kicsit nevetséges ez a versengés a hőmérséklettel, amikor a cpu max 85 C a gyártó szerint (ez még nem káros a procinak!), és az alaplap gyártó szerint is 75 C alatt semmi gond (ennyin van alapból a BIOS warning). -
coolrob
aktív tag
Na látod ez teljesen korrekt eredmény..ha nekem hozzávesszük hogy nincs ventim illetve feszemeléssel 200as FSBvel megy 2200Mhzen akkor reális nekem is a 60 fok..:)
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
kekeckukac
csendes tag
válasz qpakcovboy #1 üzenetére
Zalman CNPS 7000A-Cu-l max terhelve 43fok
-
szasanyi
félisten
Hi!
Van még valaki a ''vonalban''? Kérdezném: hogy csinálják (vagy csak leírják) a fent említett, túlzottan alacson hőfokokat?
Érdekesnek találom, mert nálam 54-63 fok között mozog, levett házoldallal!
Hm? :( -
COMmanDEV
csendes tag
GlacialTech Igloo 2510 nonpro. Szerintem
-
papppage
csendes tag
Hi
Mindekinek mondom: AMD-ben nincs belső ON-DIE hőmérő. Sajnos találkoztam már olyannal, hogy ami az alaplapon van termisztor, az meg nem ér hozzá a procihoz (légrés), és nincsen rajta hővezető paszta sem, ami szintén sokat dob a pontosságban. Nagyon ''jó'' értékeket produkál, csak semmi köze a valós hőmérsékletnek a mért értékhez....
Hát ennyi.
PgMy way or the highway?
-
c*
aktív tag
!up ;]
-
krisz_23
csendes tag
Hi,
Nekem 200-as fsb-vel(9.5*200=1900), max-os(4800rpm) Volcano11-el alapból 42fok. Nincs benne más ventillátor, csak ez az egy. Ha játszok, akkor felmegy 48-50-re is.
Egyszer kipróbáltam, hogy 2300-as fordulaton mit mutat. Film nézés közben igy lett 66fok. Ez csak egy próba volt, ugyhogy 2-3perc tesztelés után lekapcsoltam, illetve visszaállitottam a ventit. -
ZCoyote
őstag
Nekem 11*200-on megy és egy spire 2500-ös fordulatú hűti + 1 db 8 cm-s házhűtő. Sandra, Aida, bios-szal mérve, super pi 49 perc alatt 50 fok körül.
Romani ite domum.
-
Omen
tag
szasztok
Tegnap vett haver egy gyári (AMD) 2500+ -os hüttőt, mert ezt ajánlották a boltba. Nem nézett ki rosszul (réz talp). A procit még nem vette meg hozzá, úgyhogy nem tom mit bír (én nem bízok benne), ezért ha valakinek van tapasztalata evvel a hüttővel kapcsolatba az kérem írja le, mert ha nem jó akkor rá se rakjuk a procira, inkább vetetek vele másikat.
Előre is kösziMalacka sétál az erdő szélén. Egyszer csak leesik.
-
Omen
tag
Ja azt elfelejtettem, hogy nem akarja húzni a procit.
Malacka sétál az erdő szélén. Egyszer csak leesik.
-
rzoli
senior tag
Náálunk megy egy gyári AMD hűtő, csak ez fért bele a házba egy alaplap+proci csere után (Celeron 900ról). ASRock alaplap, 1800+@2200+, gond és feszemelés nélkül megy.
ZMotorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs