Hirdetés

Hófehér lett az X2 új számítógépháza

Az egyszerűen i5-ként aposztrofált tornyot azért helyenként feldobja egy kis fekete is.

Hirdetés

Az X2 bejelentette a szimplán csak i5 jelzésű számítógépházat, amely a dizájn tekintetében nem lenne különleges, de a színe azzá teszi. Az újdonság ugyanis hófehér, kívül és belül is, csupán pár helyen dobja fel egy kis fekete. A termék Mini-ITX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és két darab 3,5"-es rekeszt kínál, de utóbbiakba 2,5"-es meghajtók is szerelhetők. A 5,25"-es fiók nincs is, persze ezt manapság egyre sűrűbben lehagyják a gyártók.

A 330 x 185 x 395 mm-es ház egy előlap mögé szerelt, RGB LED-es, 12 cm-es ventilátorra rendelkezik, de még hat további szélgép elhelyezésére van lehetőség, amelyekkel nagymértékben javítható a hűtés hatékonysága.

Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két 2.0-s USB csatlakozóval rendelkezik. A 3,1 kg-os újdonság maximum a 28 cm-es VGA-kat támogatja és a processzorhűtő szempontjából sem áll sok hely rendelkezésre, viszont utóbbi egyszerűbb felszerelését biztosítja az alaplaptálcán megtalálható kivágás. Az opcionális vízhűtéshez egy radiátor is beszerelhető, méghozzá egy 240 mm-es egység.

Az ablakos oldallappal felszerelt X2 i5 szállítása már megkezdődött, az ára 46 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés