Hirdetés

Vörös-fekete számítógépházak a láthatáron

Kevés olyan színkombinációt lehet találni, ami annyira összeillik, mint a fekete és a vörös. A házgyártók ezt ki is használják, így az eddigi kínálat két új versenyzővel bővült. Az Aerocool az RS-9 Devil Red érkezését jelentette be, mely a tengerentúlon már kapható egy rövid ideje, de Európában csak most mutatkozik be. Az igényes kivitelezésű termék ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és kilenc darab 5,25 colos rekeszt kínál, melyekbe természetesen elhelyezhetők a 3,5 hüvelykes meghajtók is a mellékelt átalakítók segítségével. A vállalat egy ventilátorvezérlőt is mellékel, mely egy nagyméretű fiókot foglal el, bekapcsolt állapotban pedig vörös LED-del világít.


Aerocool RS-9 Devil Red (forrás: TechConnect)

Az 443 mm magas, 200 mm széles és 476 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatok gyorsabb beáramlásáról az előlap mögött található szintén 12 cm-es légkavaró gondoskodik. A LED-es zajforrások vörösen világítanak, és percenként 1500 fordulatot tesznek meg. A fedő alá és az oldallapra további két-két 12 cm-es ventilátor szerelhető, amivel a felhasználó nagymértékben növelheti a ház hűtési teljesítményét. A terméken az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozóval rendelkezik.


Aerocool RS-9 Devil Red (forrás: TechConnect)

Az Aerocool RS-9 Devil Red ezen a héten kerül az európai üzletekbe, az ajánlott fogyasztói ára 68 euró lesz.

A Thermaltake a korábban bemutatott Armor A60-as házán frissített. A vállalat az AMD-s termékek iránt rajongó felhasználók szívét akarja megdobogtatni, így a Leo Edition névre keresztelt megoldás vörös és fekete színekben pompázik. Az újdonság a paraméterek tekintetéven nem tér el az alapmodelltől, ám az előre beszerelt ventilátorok vörösen izzó LED-eket kaptak. A termék már megvásárolható a nagyobb webáruházakban, a fogyasztói ára 110 dollár körül alakul.


Thermaltake Armor A60 Leo Edition

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés