Hirdetés

Testes házak nem csak játékosoknak

Hirdetés

A Thermaltake leleplezte az ünnepi szezonra szánt Dokker névre keresztelt számítógépházat, mely elsősorban a játékosokat célozza meg, de igényes külsejével másokat is megnyerhet. A teljesen feketére festett, 6,1 kg-os termék ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és négy darab 5,25 illetve hat 3,5 colos rekeszt kínál. A kisebb fiókok közül öt rejtve van.

Thermaltake Dokker
Thermaltake Dokker

Az 470 mm magas, 200 mm széles és 485 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő, kék LED-ekkel felszerelt, 12 cm-es ventilátor távolítja el. A szellőzést igény esetén meg lehet növelni, hiszen felülre kettő, míg alulra, oldalra és előre egy-egy extra légkavaró szerelhető. Az I/O panel elől kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0 csatlakozóval rendelkezik. A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, valamint a vízhűtő csövei is utat találnak majd az erre kialakított nyílásokon keresztül.

Thermaltake Dokker
Thermaltake Dokker

A Thermaltake Dokker szállítása már megkezdődött, az ajánlott fogyasztói ára 89 dollár lesz, ami összességében nem hangzik vészesen.

Thermaltake Dokker
Thermaltake Dokker

A Coller Master elsősorban az NVIDIA termékek iránt rajongó felhasználóknak szeretne kedveskedni. A méltán népszerű HAF X és CM 690 II Advanced nevű termékek zöld díszítést kaptak, és természetesen az NVIDIA logója sem hiányzik róluk. Az új házak a specifikációk tekintetében megegyeznek az eredeti megoldásokkal, vagyis csak a külsőben találni eltérést.

Cooler Master HAF X Nvidia Edition
Cooler Master HAF X Nvidia Edition

A Cooler Master újdonságai a héten kerülnek az üzletekbe. A HAF X Nvidia Edition és a CM 690 II Advanced Nvidia Edition rendre 230 és 130 dollárért lesz elérhető.

Cooler Master CM 690 II Advanced Nvidia Edition
Cooler Master CM 690 II Advanced Nvidia Edition

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés