Hirdetés

Vízhűtés csak könnyedén

Vízhűtő és könnyedén szerelhető? Igen, már ez is létezik, még ha nálunk egyelőre nem is kapható ez a megoldás. A vízhűtés - valljuk be - eddig nem a könnyű szerelhetőségéről volt híres. Sok mindenre kellett és kell mind a mai napig odafigyelnie annak, aki ezt a módszert választotta, illetve választja processzora, videokártyája, vagy netán az egész számítógépe "hidegen tartására".


Forrás: www.pcwelt.de

A Global WIN azonban most bebizonyította, hogy lehet ez másként is. A Silent Stream névre keresztelt hűtő csupán a processzort "fagyasztja", ám számos előnye van. Például teljes egészében szinte "készre van szerelve". Miután kibontottuk csomagolásából, a két fül segítségével felerősíthetjük a CPU-ra, a mellékelt négy csavar pedig a radiátort rögzíti biztonságosan a ház belsejében.

A Computexen bemutatott szerelés kevesebb, mint öt percet vett igénybe. A Silent Stream használható AMD Athlon XP, Athlon 64 és Athlon 64 FX, illetve Intel Pentium 4 processzorokhoz. Bár technikai adatokat a Global WIN még nem közölt, a 90 eurós ár és a könnyű szerelhetőség már önmagában is elég meggyőző és vásárlásra csábító lehet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés