Víz és szén találkozik az MSI és az EKWB együttműködéséből készült alaplapon

Az egyedi alaplap beépített hűtőblokkot kapott, a dobozában pedig EKWB-féle jóságokat találunk.

Az MSI MPG Z590 Carbon WiFi önmagában sem piskóta, de a gyártó EKWB-vel való együttműködése során tovább pimpelték az alaplapot és megszületett az MPG Z590 Carbon EK X.


[+]

A specifikációk természetesen nem változtak, sok különbség tehát nincs a két termékoldalon található táblázatban. Adott az LGA 1200-as foglalat, az Intel 11. generációs Core processzorainak támogatása, a 16+1+1 fázisos VRM, a négy darab, összesen 128 GB memóriát fogadó DDR4 RAM slot, a Shield Frozr bordákkal hűtött M.2 foglalatok és a PCIe 4.0 interfész, továbbá meghagyták az alap verzió szénszál hatású mintázatát is.

Az újítást a CPU foglalat és a VRM környékén kell keresni, ide ugyanis beépítésre került a már jól ismert, nikkelezett réz alapra épülő, akril fedlappal és D-RGB LED-ekkel gazdagon megpakolt EK-Quantum hűtőblokk, melyben helyet kapott egy áramlásjelző is, így már messziről is kiszúrhatjuk, ha valamilyen oknál fogva megállt volna a hűtőfolyadék keringése. A vásárlók az alaplappal további extrákat is kapnak, a dobozban ugyanis helyet kapott az EK Water Blocks saját szivárgásjelzője, illetve egy 50 eurós kupon, ami a szlovén vállalat webáruházában használható fel.


[+]

Az MSI MPG Z590 Carbon EK X a tervek szerint február 22-étől lesz előrendelhető, a sajtóközleményben leírtak alapján pedig az előrendelőknek 499 dolláros összeget kell majd előkészíteniük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés