Hirdetés

Különleges kiadású hűtőblokkot készített az EKWB az RTX 3080 FE verziójára

A Quantum Vector Special Edition a 3080 Founders Edition változatával kompatibilis, a dizájn viszont inkább hasonlít egy SSD-re, mint egy hűtőblokkra.

Az EK Water Blocks ismét az NVIDIA GeForce RTX 3090 tulajdonosokat vette célba, ezúttal viszont nem a külsős gyártók modelljeit, hanem a Founders Editiont vásárlók jártak jól – már amennyiben annak számít, hogy ismét elkölthetnek egy nagyobb összeget, ugyanis az EK-Quantum Vector FE RTX 3090 Special Edition D-RGB 352,08 eurót kóstál.


[+]

Ezért a pénzért cserébe viszont legalább úgy érezzük, hogy kapunk is valamit, a hűtőblokk ugyanis a gyártó fogalmazása szerint „extrém vastag” réz blokkot kapott, melyet alumínium és akril burkolattal láttak el, így a GPU-val, VRM-mel és VRAM-mal közvetlenül érintkező hűtőblokk nem csak hatékony, de jól is néz ki. Az újdonság a gyártótól már megszokott, kis áramlási ellenállású kialakítással büszkélkedhet, vagyis a hatékony működéshez egy alacsonyabb teljesítményű pumpa is elegendő, a hűtés passzív részében pedig a bordázott felületű blackplate is segít.


[+]

A 213 x 122 x 29 mm kiterjedésű, ezüst és fekete színben is elérhető egység érdekessége még – a beépített, alaplapról vezérelhető D-RGB világítás mellett – a cserélhető terminál, melyből kettőt, egy 2 és egy 4 csatlakozóval ellátott verziót is találunk a dobozban, így mindenki maga döntheti el, melyik megoldást választja.


[+]

Az újdonságot az előrendelők várhatóan március elején kaphatják kézhez, érdemes lehet tehát gyorsan kicsengetni azt a több, mint 350 eurót, ha minél hamarabb szeretnénk hozzájutni az új blokkok egyikéhez.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés