Hirdetés

Egy különleges és gigantikus ventilátor segítene a házak szellőztetésén

A Thermaltake Riing Plus sorozatának 20 cm-es tagja USB-re csatlakozik és még RGB LED-eket is kapott.

Ha már csak néhány, a szivárvány minden színében pompázó, 20 cm-es ventilátor hiányzik ahhoz, hogy új gépünk tökéletesen nézzen ki, a Thermaltake kész segíteni nekünk az új Riing Plus 20 RGB TT Premium Editionnel.


[+]

A gigantikus, 30 mm vastag, 11 lapátos légkavaró keretében összesen 24 darab RGB LED gondoskodik arról, hogy színes fényekben ne legyen hiány. Ennél érdekesebb azonban, hogy a szélgép nem az alaplapi ventilátor- és RGB-kivezetéseket használja, hanem saját USB-s vezérlővel rendelkezik, amelyet egy alaplapi USB 2.0 csatlakozóra köthetünk rá, ezen keresztül pedig a világítást és a fordulatszámot is vezérelhetjük (a tápellátásban pedig egy molex csatlakozó segít), nemcsak szoftverből, de még mobiltelefonos applikációból is. Extra figyelmesség a Thermaltake-től, hogy a vezérlő három USB kivezetést is kínál, így ha több Riing Plus 20-at akarunk beépíteni, nem veszítjük el az összes alaplapi kivezetést, mivel egyszerűen felfűzhetjük egymás mögé a ventilátorokat.

Az 500-1000 rpm közötti fordulatszámot, maximum 118 cfm térfogatáramot és 29,2 dB(A) zajszintet kínáló Riing Plus 20 RGB TT Premium Edition ára is méretéhez illő: 60 dollár.

Előzmények

Hirdetés