Jön Európában a TCL Fire TV-s televíziója

A TCL CF6 nem nevezhető igazán innovatívnak, viszont cserébe nem drága.

A TCL eddigi Európában forgalomba hozott modelljei a Google által fejlesztett Android TV vagy Google TV okostévé rendszerekre épültek, azonban a vállalat most némiképp váratlanul azt jelentette be, hogy szakít az eddigi irányvonallal.

TCL CF6
TCL CF6

A cég ugyanis az öreg kontinensen is színre lép a Fire TV platformra épülő, TCL CF6 típusjelzésű televíziójával. Ezt a rendszert az Amazon fejleszti, és ezek után nem meglepő, hogy a készülék is a hivatalos webáruházon keresztül érhető el, legalábbis jelenleg. Az 50 hüvelykes változat 400 (~165 000 forint), az 55 hüvelykes pedig 450 euróba (~185 000 forint) kerül.

A termék egy saját fejlesztésű és gyártású 4K felbontású, kvantumpontos QLED panelre épül. A modell biztosítja a nagy dinamikatartományú tartalmak visszaadását, vagyis a HDR10, HDR10+ és HLG szabványok kezelése szavatolt, a képfrissítési frekvenciája pedig 60 Hz. A már említett Fire TV rengeteg internetes alkalmazás közvetlen elérését teszi lehetővé, ráadásul gyors és stabil. A TCL a CF6 televízióval csatlakozott a Xiaomi-hoz és a Hisense-hez, amelyek szintén idén léptek színre első Fire TV alapú tévéjükkel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • TCL

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés