Színes, hordozható egér a Microsofttól

A Microsoft nemcsak szoftverekkel, de jó minőségű kiegészítőkkel is foglalkozik, melyek közé a billentyűzeteken át a különféle játékvezérlőkig sok minden tartozik. Legújabb termékük az egerek sorát gyarapítja, és elsősorban azok számára készült, akik sokat utaznak. A Wireless Mobile Mouse 4000 kis mérete miatt kényelmesen elfér a notebookhoz való hordtáskában, és amiatt sem kell aggódni, hogy 2,4 GHz-en üzemelő jeladója elveszik, hiszen azt az egér aljában kialakított helyre lehet bepattintani használaton kívül.

Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000
Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000

A Wireless Mobile Mouse BlueTrack technológiájú optikával van felvértezve, ami szinte minden felületen biztosan képes követni a mozdulatokat. Működtetéséhez mindössze egy AA méretű elem szükséges, amivel igen gazdaságosan bánik, élettartama elérheti a 10 hónapot is. Összesen négy programozható gombot alakítottak ki rajta, és megtalálható a négy irányban is használható görgő, emellett a Windows 7 Flip funkcióját is lehet vele működtetni.


[+]

Az operációs rendszerek közül tehát a legmodernebb Windowszal is használható, beleértve annak 64 bites változatát is, de működik a régebbi Vista és XP rendszerekkel is. Utóbbi esetében a 64 bites változatokhoz nem készült meghajtóprogram, így aki ilyen rendszeren dolgozik, annak le kell mondania az extra szolgáltatásokról. Az Wireless Mobile Mouse 4000 már Magyarországon is megvásárolható többféle színben, ajánlott végfelhasználói ára 11 990 forint, amibe 3 év korlátozott garancia is beletartozik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés