Szelek szárnyán érkezik a Mindshunter játékos egere

Komoly képességű szenzor, trendi burkolat, illetve vérre menő harc a verejtékezés ellen.

A Mindshunter már előrendelhető státuszba helyezte közelgő, játékosoknak szánt egerét, a szimmetrikus formavilágú Zephyrt. A szolgáltatás, amivel a rágcsáló ki akar tűnni a tömegből, nem más, mint a lyukacsos (és elvileg izzadságnak, ujjlenyomatoknak és zsíros szennyeződéseknek ellenálló) burkolatán belülre helyezett ventilátor, ami az izzadósabb tenyereket hivatott hűteni a becsületért vívott online csatározások közepette. Hasonlóra már láthattunk korábban példát (mondjuk a Thermaltake felhozatalában, igaz, az külső implementáció volt), de egy lényeges dolog azért a most taglalt újdonság javára szól; a Zephyr csak 68 grammot nyom a mérlegen, szóval ezúttal nem a terméskőre szélkerék effektusát élhetjük át ismét.


(forrás: Mindshunter) [+]

Az ominózus, 45 fokban megdöntött légkavaró nem meglepő módon RGB-s kezelésben is részesült, és három sebességfokozattal (4000, 7000 és 10 000 rpm) dolgozhat, bár ezek közül még a leglassabb is zajosnak tűnik, papíron legalábbis. Szerencsére ki is kapcsolható a drága, de ha "0 dB-es" üzemmódra váltunk, az újabb kérdéseket vet fel a vásárlási szokásainkkal kapcsolatban.


(forrás: Mindshunter) [+]

Persze nem akarunk túl sokat élcelődni, hiszen az eszköz még így is könnyű és a szenzor egyáltalán nem a futottak még kategóriából származik, ugyanis egy 100-tól 16 000 cpi-ig skálázódó PixArt PMW 3389-es szív dobog a patkány mellkasában, ami komoly megoldásnak tekinthető. A bal és jobb klikkek alatt "50 millió" kattintásos Omronok bújnak meg, valószínűleg Omron D2FC-F-K(50M)-ek, amelyek igen kellemes karakterisztikával vannak megáldva, ellenben tartósságuk kérdéses.


(forrás: Mindshunter) [+]

Az egér fényorgonája 15 effektet tud, de az igazán vonzó az, hogy nincs driver. A hatgombos ketyere várhatóan fekete, fehér és rózsaszín változatokat fog kapni, és egy 50 százalékos leértékelés keretein belül 80 dollár fejében már jó előre bezsákolható – ez sajnos azt jelenti, hogy a teljes ár 160 dollár lesz.

Előzmények

Hirdetés