Speciális GeForce készül a Galaxy műhelyében

Egyre több jel utal arra, hogy a Galaxy kifőzött valamit a boszorkánykonyhájában. Az NVIDIA exkluzív partnere az erős konkurencia ellenére is feltalálja magát, aminek az eredménye egy rendkívül méretes szörnyeteg lehet. A nyilvánosságra hozott tervek alapján egy olyan kártyáról van szó, mely két grafikus processzort alkalmaz, továbbá a két darab 8 tűs tápcsatlakozót elnézve bőségesen zabálja majd az áramot.


[+]

A nyomtatott áramkör az információk szerint 14 rétegből áll majd, ami lehetőséget teremt két darab teljes értékű GT200 lapka felszerelésére is. Hasonló, Mars névre keresztelt megoldással már előállt az Asus, ám minden jel arra mutat, hogy a Galaxy irigy lett a konkurens gyártó limitált példányszámban kapható termékére, így maguk is előrukkolnak egy saját fejlesztésű verzióval.


Forrás: Expreview

A Galaxy a hűtést is leleplezte, amin láthatóan két ventillátorral dolgozik, így a fogyasztást meg sem merjük tippelni. A gyártó mélyen hallgat a megoldással kapcsolatban, de a kiszivárgott információk szerint a karácsony előtt megjelenő termék lesz minden idők leggyorsabb GeForce-a.


Forrás: Expreview

A speciális videokártya várhatóan limitált példányszámban lesz elérhető, így az árazásnál vastagon foghat majd az a bizonyos íróeszköz.

Előzmények

Hirdetés