Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adorjant
senior tag
single slot,már csak -1 tápcsati kellene
értékelendő próbálkozás,szerintem. -
PH-User
addikt
De egy ocsmány féreg ez a kártya!
Abban a vékony hűtőben meg igencsak meg fog állni a por.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Cyberpunk
félisten
Jó kis kártya. Pont mostanában gondolkodtam még egy GTX260-as beszerzésén SLI miatt De elvetettem az ötletet mert habár az alaplapom támogatja, de a második kari pont kiütné a PCI-s hangkártyámat amitől meg nem válnék meg. De mivel ez 1 slottos elgondolkodtató már csak az ára a kérdés
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
Cobra.
őstag
Azért teljes terhelésen igen csúnya hangja lehet ennek. Kis ventillátor+szűk hűtőborda.
-
Szirti
tag
Ez a ventillátor igazi p*csköszörű lehet ám! Az SLI-s lapokon manapság pedig már alap, hogy elfér a 2 kártya között a stock 2 slotos hűtő normálisan, max oldalba kell hűteni egy házventillátorral.
"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb
-
Solten
addikt
hangja: 100 dBA...
Saor Alba
-
Lauda
félisten
Ekkora szemetet kiadni komolyan mondom.
-
Gaben01
őstag
Engem nagyon az első verziós 8800GT-kre emlékeztet,azokkal is volt szívás rendesen,akkor egy 260-ason el se merem képzelni mit tud egy ekkora hűtő.Nekem egy ilyen 260-asom van [link] nem kis bordával és két ventivel,mégis 100%-on tekernek a ventik pár perc crysis warhead után és a gpu 85 fokos egy nagyon jól szellőző házban úgy,hogy a vga-n kívül mindent víz hűt.
Dícséretes a szándék,de pénzt nem adnék érte.http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Na és a hosszával mi lesz? Így sem fog beférni jó pár helyre. Meg ronda is...
<-ƘƘ->
-
Móci
addikt
Nem rossz, engem egy X1900-ra emlékeztet, de: 3D-ben kiba hangos lehet, így ha kell egy kis kraft, máris szakad a dobhártya. 2D-ben még talán jó, fene tudja. Majd kiderül.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
gézu
őstag
Tetszik, ha nem túl drága és nem zajos, akkor már jöhet is a gépembe.
“If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.”
-
djyuri
őstag
Jó ötlet,de ott hibádzik,hogy nem kifelé fúj....valahogy biztos meg lehetne oldani,hogy legalább egy fél résen kifelé is fújna...én szívesen lemondanék egy DVI csatirol emiatt,mert inkább hűtés,mint dual vga....
De okos próbálkozás....lesz biztos kereslete a piacon.
-
RI/OS
őstag
na de most komolyan.
kutyát nem érdekli a hangja meg a mérete viccen kivül.
nem tudnak vga-t gyártani, aztán csinálnak ilyen búcsus szarokat.
jövő héten a happy mill mellé lesz ajándékba.én tőlem lehet 5slotos is, meg 300dB ha kapom a naftát cserébe.
Ha meg halk és ''vékony'' vga-t akarok akkor veszek egy passzív 9400gt-t 10k-ért, nem ezt a klozetet.
Lehet most hozni az ellenérveket, de ennyi a történet.
[ Szerkesztve ]
-
csaabz
őstag
Nekem tetszik!
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
ngabor2
nagyúr
Vapor Chamber az egy jó cucc. ha blade szervereknél bejött, itt se lehet rossz. persze szervereknél a zaj a 26. szempont... de azért lehet azt halkan is csinálni.
bár a 2 tápcsatlakozó elég rosszat sejtet.
-
Jhonny06
veterán
Egész jól néz ki, de baromi hosszú és a hűtő valami referencia-féle szar.
-
luw2win
őstag
hát ezen elég sürüek a lamellák gyakran lehet kifújni a port/szöszt ha nem akarja a paraszt h besüljön
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Dyno
veterán
Akkor miről beszélünk?
3d-be kitzavar a hang?Nem hiszem hogy hang nélkül játszol...(#18) RI/OS:Hát ez igy oké, de mire nem elég ez, mert ezekszerint neked az erejével van bajod?Vagy szimplán Atifan vagy és az utállat szól belőled?
(#22) Jhonny06:Épp ogy ez eltér a referenciától.....2slotos a ref. legötbb gtx260-n az is van, igaz sok az eltérő hűtő.
[ Szerkesztve ]
-
zed1983
őstag
Gondolom melegszik, mint állat.
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Sasal1ty
tag
Bezzeg ha az ATI hozott volna ki egy vékonyhűtős HD valamennyit már menne az Istenítés...
Nekem speciál jó lenne mivel úgyis vizezném rögtön ha alacsony az ára akkor jó vétel.GTA V : Pacikuki007
-
Vistaboy
veterán
Dicséretes kezdeményezés, de azért meghallgatnám a hangját annak a vékony ventillátornak üzem közben. A HD 4890-emen a bekapcsoláskor üvölt a ventilátor pár mp.-ig, de utána még játék alatt sem hangos annyira, hogy zavarna játék közben. Ha ezt a vékonyabb hűtéssel is meg tudnák oldani, akkor az nagyon jó lenne, megszűnnének végre a féltégla VGA-k.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Zin
senior tag
erre mi szukseg van edes istenem...jon a dx11 vaze!!!
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Dyno
veterán
De veritek erre a dx11-re csak nehogy pofára essetek
DX10-nél is megvolt eza felhajtás.....
(#30) Sasal1ty: Bezzeg ha az ATI hozott volna ki egy vékonyhűtős HD valamennyit már menne az Istenítés...
Pontosan egyettértek.........már fáj ami megy itt ph-n ez a szutykolódás, főleg a sok érdemtelen szutykolódás.
(#29) RI/OS : Nem fog az megsűlni, hangja lesz főleg terheléssel, de hát ez a hátúl ütője az 1slotnak.Valamit valamiért.
[ Szerkesztve ]
-
zuchy
őstag
OMG ez egy vicc.
Használata mellett ajánlott a füldugó.
De ez a hő, mert tuti nem 60 fokos lesz load alatt, megrövidíti a kártya élettartamát.
Senkinek sem ajánlom![ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
Devid_81
nagyúr
Huhh, gondolom szep hangja lehet
...
-
Gerisz
addikt
Ki fogja ezt hallgatni?
-
darkarthur
senior tag
Szerintem egyáltalán semmi szánalmas nincs benne. Ennyi erővel az AMD is szánalmas, hogy a maradék chipekből az új széria előtt még kiadta a HD 4860-at.
Mit tehetne szerencsétlen gyártó? Ha nem tetszik nem kell megvenni, senkit sem köteleznek rá.
Két évvel ezelőtt teljesen fordított volt a helyzet. Na és? Lesz ez még így sem.
Akár hogy is nagyon elkélne egy új GeForce, mert az új vasak árai nem épp finomak, régit pedig már nem nagyon vesz aki fejleszt!Samsung Experience Store
-
proci985
MODERÁTOR
szerintem ezért is szaladgálunk a phn olyan sokan 5slotos hűtéssel. mármint tényleg létezik 5slot hűtés és nekem tényleg olyanom van... 300dbes venti nincs (szép is lenne, 150-160körül már halálos), a leghangosabb otthoni körülmények között a duplamotoros delta olyan 63db környékén van. de olyan 45db is már baromi hangos szvsz (olyat viszont használtam). az x1950xtx hűtésére mondtak még szörnyűségeket, de hála égnek olyanom nem volt.
ellenérv: nem fér be.
ellenérv2: sokunkat zavar a zaj... annyira, hogy akár komoly energiát (idő, utánnajárás, pénz) is hajlandóak vagyunk arra fektetni, hogy ez a 45db lemenjen 0-30ra -kit mennyire zavar és menyit hajlandó rá áldozni- hasonló hűtési teljesítmény mellett... mert pl zenét hallgatunk a gépről, vagy HTPC, vagy akármia hűtésel kapcsolatban. sűrű vékony lamellák, nagy felület. ha a külső pajzsot is hőcserélőként használják, akár még jó is lehet (mert pl mellérakva a ház oldalára egy 120assal sokat lehet javítani a hőfokokon/dbken). viszont félek tőle, hogy valami nagy erejű ventit kellett használni.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
subaruwrc
félisten
Galaxy mindig kitalálsz valami újat
nekem tetszik a kezdeményezés,a hangja nem lesz durvább mint egy ref 3850-4850-nek de a venti fújhatná a meleget a ház hátulja felé...kommunikációra képtelen trógerek
-
Paqito
senior tag
Érdekes egy fajta a fogyasztó....
Ha valamelyik gyártó fel mer tenni egy nagyobb méretű bordát a kártyára, akkor arcba kapja, h biztos valami ruszki maradék a Vorosilov gyárból. Esetleg lehúzzák a népet, mert a kártya a 320g plusz tömeg miatt 3-5 eFt-al húzósabb.
Ha pedig túl karcsú/kicsi/vékony (ergo szar), akkor pedig csak láma lehetsz ha megveszed...Értem én... Illetve mégse
[ Szerkesztve ]
"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Nem értem, ez miért jó?
01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101
-
fereg
tag
Be a gépbe, aztán imátkozzunk hogy ne süljöm el idő előtt.Elég rizikós biznisz
Ettől függetlenül tetszik.
;)
-
Vistaboy
veterán
Nem fikázok én semmit, éppenséggel pont azért akarnám meghallgatni a hangját működés közben, mert igenis tetszik ez a fajta megoldás, hogy nem egy féltéglára hasonlít a kártya.
Ha már itt tartunk, a HD 5870, akármennyire is szuper VGA, olyan szörnyet bele nem tennék a gépembe, az egyszer biztos. Már a 4890 is alig fér el benne, ezért örülnék egy normális hűtés kitalálásának, amivel le lehetne csökkenteni a méretet.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
hossszú
őstag
Biztosan jóval hangosabb lesz mint a ref hűtős változata.
A kártya hőtermelése nem változott ugyanazt a légmennyiséget csak nagyobb fordulatú ventivel lehet elérni ami ergo hangosabb.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Galaxy a teljesítmény mellett a méretre is figyelt.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest