54 darab 55"-es kijelzőből álló multivíziós tornyot épített a Samsung

Az Amszterdamban megrendezett B2B, tehát üzleti, vállalati felhasználóknak szánt kijelzőket bemutató legnagyobb nemzetközi rendezvényt, az ISE-t (Integrated Systems Europe) a Samsung sem hagyhatta ki. A cég a kiskereskedelmi egységekhez, irodákhoz, repterekhez és hotelekhez hasonló különféle felhasználói környezetre optimalizált megoldásokkal érkezett a kiállításra, és az  „integrált, interaktív és inspiráló” mottó szellemében vázolta fel a kijelzőkkel kapcsolatos jövőképét a rendezvényen.


[+]

Többek között a Samsung Smart Signage Platform új verzióját is bemutatták: ez egy olyan digitális tartalomszolgáltató platform, amely elméletben még hatékonyabb üzleti környezetet teremt. Ennek elődjével tavaly találkozhatott a nagyközönség, de az idei változat az iparág első négymagos egychipes (SoC) rendszere. A vállalat igyekszik az „integrált kijelzőire” összpontosítani a digitális tartalomszolgáltató piacon, amely a várakozások szerint több mint 20 százalékkal fog nőni (CAGR – összetett éves növekedési ráta) 2017-ig.


[+]

Az eseményen valószínűleg az egyik leglátványosabb elem a Samsung multivíziós tornya, amely 54 darab, ultrakeskeny, 3,5 milliméteres kávákkal megtámogatott UD55D típusú, 55 hüvelykes kijelzőből épült fel. Szintén érdekesnek tűnik a 95 hüvelykes LE95C, amelyet például éttermeknek ajánlanak. Ugyanis ennek segítségével mód nyílik arra, hogy a vendégek a kijelzőn valós méretükben tekinthetik meg a termékeket, miközben a virtuális kirakatban szemezgethetnek az választékból. "Felépítettek" egy szimulált repülőteret is, ahol a látogatók megtekinthetik a Samsung LFD kijelzőin valós időben frissülő, a járatokkal kapcsolatos információkat, a legfrissebb időjárás-előrejelzéseket és egyéb hasznos adatokat. Ez a megoldás valós idejű, friss információkat szolgáltat az utazók számára a repülőjáratok menetrendjéről a reptereken. Ezen kívül kiállítottak egy 110 hüvelykes Ultra High Definition felbontású kijelzőt is, mely 4 darab Full HD felbontású részre osztható fel.

Előzmények

Hirdetés