Ryzen 7 4800H is kerülhet az új HP Omenbe

Egy idő előtt publikált termékoldal tanúsága szerint új dizájnt, és minimum opcionálisan elérhető AMD processzort kap majd a HP új gamer notebookja.

A VideoCardz kiszúrta, hogy a HP UK oldalára rövid időre kikerült az Omen széria egyik idei, még bemutatás előtt álló 15 hüvelykes modelljének adatlapja, amely 15-en0008na jelöléssel fog majd futni.


(forrás: VideoCardz) [+]

A képek egy frissített dizájnt sejtetnek, amely vékonyabb kávákkal, új zsanérmegoldással, nagyobb touchpaddel és numerikus pad nélküli, négyzónás RGB világítással pimpelt billentyűzettel operál majd, de szerencsére az alumínium burkolat alatt dolgozó hardverrel kapcsolatban is kiderült némi finomság.

Az aktuális generáció
Az aktuális generáció [+]

A processzor szerepét a nemrég bejelentett, nyolcmagos AMD Ryzen 7 4800H fogja betölteni, amelyet 16 GB DDR4-3200 memória, egy 512 GB kapacitású NVMe SSD, illetve egy NVIDIA GeForce RTX 2060-as grafikus vezérlő támogat majd a munkában. A hűtésről az OMEN Tempest Cooling rendszer fog gondoskodni, míg a hangrendszer a Bang & Olufsen nevét viseli majd magán, de a szöveg szerint a vezeték nélküli kommunikációs képességekre sem lehet majd panaszunk, hiszen Wi-Fi 6 és Bluetooth 5.0 modul is kerül a gépezetbe. Az akkumulátorral kapcsolatban annyit tudhatunk meg, hogy nagyon hosszú üzemidőre lesz képes, de ha egyszer mégis lemerülne, állítólag 45 perc töltéssel ismét elérhetjük az 50%-os kapacitást.


(forrás: VideoCardz) [+]

A leleplezett HP Omen 15 vételára 1200 font körül várható, de valószínűleg nem ez lesz az egyetlen opció az új szériában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés