Belátható közelségbe került a Roto VR megjelenése

A termék megalkotója rendkívül bizakodó, gyakorlatilag minden lehetséges piacot megcéloz.

Még az előző év októberében került először bemutatásra a Roto VR, ami a klasszikus, játékosoknak tervezett székek piacát egészítené ki, méghozzá a virtuális valóság igényeit figyelembe véve. Bár a terméket már elő lehetett rendelni egy éve is, a fejlesztés során voltak bizonyos nehézségek, így az első szállítmányokat csak most kezdi el kézbesíteni a cég. Ennél is fontosabb, hogy a következő esztendő elején az előrendeléseket lerendezik, ami után rögtön kezdődik a kereskedelmi elérhetőség. Ez magába foglalja a tömeggyártás beindítását is, tehát maga a Roto VR sínen van.

Az árak tekintetében a korai előrendelők nagyon jól jártak, mivel egy éve még 499 dollárért is elérhető volt a szék, de ez ma már 999 dollárba kerül, míg a teljes csomagért 1625 dollárt kell majd fizetni, ami ideiglenesen most 1500 dolláros akcióban elvihető.

Természetesen a modularitás megmarad, így mindenki az igényeinek megfelelő komponenseket választhat a hivatalos webáruházból. Az árak mostantól kezdve már nem változnak jelentősen.

A Roto VR-t kitaláló Elliott Myers elmondta, hogy a termékkel gyakorlatilag minden létező piacot céloznak, így az otthoni játékosokon túl az egyetemek, az iskolák, a mozik, a játéktermek, a stadionok, a hotelek, a nagyobb áruházak, a repterek és az internetkávézók is célkeresztben vannak.

Előzmények

Hirdetés