Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Nem is tűnik drágának. Mondjuk max akkor vennék ilyet, ha nem tudnám mire költeni a pénzem. De ahhoz meg egy lottó 5-ös kellene
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Egzee
őstag
Jézusom srácok, ez nagyon olcsó!!! Nem rég rokkant le a jobb lábam és sokat gondolkoztam, hogyan fogok tudni VR-ozni így. Pont azt hagynám ki, amire gyerekkorom óta az összes kocka vár, de ez! Ez valami fantasztikus! Aki sokalja az árát, 120e ft, az menjen el és nézzen körül, hogy a valamire való székek 40ropinál kezdődnek.
-
30z.Samu
félisten
VR-hez? Nem VR-hoz?
Sic Parvis Magna
-
Rickenstein
senior tag
Egyre nem gondoltak: jó lenne ha a székhez lehetne csatlakoztatni a VR sisakot és a szék lábától menne tovább a kábel a gép fele, mert egy pár forgás és olyan szépen fel fog csavarodni a sisak kábele, hogy csak na. Persze megoldható, ha mondjuk a fejünk fölé akasztjuk valahová a kábelt (vagy ha nem fordítható korlátlanul körbe a szék)
PS C:\>_
-
priti
addikt
Van egy [ilyen] otthon.
Csak intraaurális fülessel tudok rajta zenét hallgatni. Az izzadás 15 perc után olyan intenzív a nem szellőző helyeken bárhol, hogy minden más gyakorlatilag beázik.Szóval ez több annál, hogy kényelmetlen. Egyenesen tönkremegy. Az izzadság ráadásul sós is. Ha nem törlöm a homlokom gyakorlatilag belefolyik a szemembe és szétmarja és mindez úgy, hogy nincs az arcomra tapadva semmi.
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
BeZol
őstag
BF3 alá egyszer megcsinálták keményebben. Sajnos ehhez elég sok tér kéne, még ha közelebb is lehetne hozni mindent, tehát a VR a tutibb, csak nemtom, lehet kéne egy ici-pici ventillátor a homlok fölé, és terhelésre felpörögne
-
-
priti
addikt
Nem az eszköz rossz, hanem a táplálkozás. Egy egyszerű kocogástól sokkal többen lennének rosszul, mint ezektől a termékektől. Csak félve jegyzem meg.
Én is elkezdtem émelyegni egyszer, amikor 3D film közben kezdtem nyomni magamba a vajas kukoricát a cukros kólával.
Abbahagytam nem lett rosszabb, ha folytatom a zabálást tuti kidobom film közben a taccsot. Pedig nem vagyok érzékeny a témára. Az összes rendszert végigültem, de akkor az ott sok lett volna.Embere válogatja kinek mi a sok, de a hányingeres rosszullét mindig a helytelen étkezéssel áll a legszorosabb kapcsolatban. Az emberek 99%-a túlzabálja magát étkezés címén, aztán megy elkezdeni bármilyen tevékenységet, a másik fele mértéktelenül zabál egyfolytában és sorolhatnánk.
Van, aki felül egy buszra és rókázik tőle, ő nem tehet róla. A többi viszont szerintem jobb, ha hallgat arról mikor mitől lett hányingere…
Hardverlesen
-
tibaimp
nagyúr
Szerintem meg nem rossz megoldás, eddig talán a legjobb ebben a témában. Pont ez miatt gondolom, hogy piaca is lesz.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
BeZol
őstag
Nos igen, én is ilyet terveznék egyszer, hogy egy helyben tudok futkározni, DE beleizzadsz a headsetedbe és bepárál 5 percen belül. Papiron tuti, gyakorlatban egyelőre problémás, legalábbis a headset részéről. Az állvány szempontjából is olvastam már olyat, hogy a cipős megoldás hangos, míg egy másik cég zoknival megoldotta, annak minimális a zaja emiatt. De ez is olyan dolog, hogy csak a sokadig honlapon írtak egyáltalán ilyesmiről... Ki tudja milyen nem tetsző dolgok jönnek elő. Azért egy kábelrengeteg is megy ilyenkor a fejedhez, azt is valahogy nem túl zavaróan meg kell oldani.
A széknél is lesz buktató, tippre a hányinger a forgások miatt, vagy h nem indul el időben a kellő irányba oda-vissza fordulásnál, stb.Mindezek után a legnagyobb baj még továbbra is talán a helyszűke nekem, mert már nagyon szeretnék forza-hoz kormányt egy állvánnyal, de hát hova teszem mikor nem kell... Na ezek sem picik. Ha közben nem látni a tv-n, hogy mit csinál az emberke, akkor szépen kiközösíti magát. A playstation-ösnél ez oké, a többit nem vágom.
-
sheep
addikt
Én próbáltam az Oculust egy mozgó platformon, autószimulátorral, de instant hányinger volt.
Én egy forintot nem adnék ezért a székért.
Ha nem mozgó platformmal játszottam akkor semmi gond nem volt, sem az autó sem a repszimben.
Szóval nekem vannak fenntartásaim az ilyen cuccokkal.9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
cinemazealot
addikt
Nem vagyok statikus, de jó néhány forgószék ment már tönkre alattam/környezetemben. Ez csak annyival több, hogy alul van egy dob, ami a tengelyt forgatja. Kizártnak tartom, hogy ez a szerkezet egy egészséges 90 kilós férfi testet huzamosabb ideig képes lenne a tartó pontok (pl. ülés alatt) elfáradása nélkül megtartani/mozgatni. Főleg, hogy a lábtartó kihúzásával még el is mászhat a tömegközéppont.
Aztán ott van a késleltetés: ha jól értem, a szék a fej forgatását próbálja lekövetni. Mi van, ha gyorsabban forgatom a fejem? A szék majd szép lassan beér? Na az tényleg hányingerhez fog vezetni.
De 0:37-től jól látni, hogy ez semmivel sem fog többet nyújtani egy egyszerű széknél (a hányingertől eltekintve), hiszen a kanyarodást az oldalirányú gyorsulással (centripetális erő) lehet a legjobban érzékeltetni, ez a szék azonban ebből semmit nem ad vissza.
-
Rusher4587
tag
Azert azt tegyuk hozza, hogy a sima irodai szekek arat elnezve (meg a szarabb minosegueket is), ezekkel a funkciokkal megspekelve ez nem is annyira draga szek!
En lehet inkabb egy ilyenbe ruhaznek be, mint masodik videokartyaba, kb. ugyan az az osszeg, es ahogy nehany itthoni ember konfigjara kidobott penzt elnezem, meg a kornyezetembol is, szerintem sok embernek lesz ilyen Mo.-n.
Aztan lassan nem is kell megfilmesiteni a Ready Player One-t, jon az eloben is!
Szexbabat mar ti is varjatok?Si vis pacem, para bellum!
-
tecsu
addikt
válasz Hieronymus #15 üzenetére
Ez is egy üzleti lehetőség.
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
Csak akkor ha, tíz perc után nem lesz tengeribeteg az emberek többsége.
Már 20 évvel ezelőtt is voltak VR próbálkozások. Csak a látványt és az érzékelés többi részét nem tudták szinkronban tartani. (A kemény mag sem tudott sokáig játszani.)Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Lacok
őstag
Már csak egy VR asztal hiányzik.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
tecsu
addikt
Szerintem a VR-ben legalább akkora üzlet van, mint az egész PC iparágban eddig volt.
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
törölt tag
ennél profibb kivitelezést/megoldást még nem láttam hasonló kategóriában
-
enamessias
aktív tag
nem feltétlenül. Hiába van pénzed htc vive-hoz, ha nincs hozzá elég tered, szobád. Így most "elég" egy ocolus rift és egy ilyen szék, máris mozoghatsz a térben. Arról már nem is beszélve, hogy minél több érzékedet stimulálja egy szett, annál ütősebb a vr élmény.
Ez nem a kutyasétáltatást hivatott kiváltani....A számítógépem nem öreg, csak klaszikus.
-
lemusz
addikt
A GAMER prefix már úgyis elcsépelt...
-
ledgeri
nagyúr
Na ez autóssal már valami...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Cathulhu
addikt
a szerkezet érzékeli a fej elmozdulását és a széket is ennek megfelelően forgatja
Mi ez, instant hányinger generátor? Kellene a francnak, nem hogy még fizessek is érte
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Croissant
aktív tag
-
MZperX75
addikt
Jó lenne ,ha VR zoknit,és VR alsónadrágot adnának hozzá ,mert ez így elég kevés.
Amúgy tetszik,bár valahol láttam egy olyat ami inkább érdemesebb a VR-re legalább is FPS-re, íme egy videó
[link]Kép a videóból
Itt legalább jól elfáradunk egy órás játékon.
(#3) Croissant
+1[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
míg a lábtartón is lesz kép pedálszerű gomb, amivel ülve játszhatók a walking szimulátorok stílusú játékok.
Nem egyszerűbb levinni a kutyát sétálni?
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch 2
- Milyen házat vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Anime filmek és sorozatok
- Revolut
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Intel PC v4 , i7 6700 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Számítógép , i7 6700 , Vega 56 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!