Riszálja így is-úgy is a Cougar Dual Blader

A vállalat új egerének testreszabhatóak az oldalsó elemei, a tenyértámasza, illetve a magassága és a tömege is.

Egyre több, ugyanarra a kaptafára épülő egér lát napvilágot, mostanság főleg a lyuggatott, ultrakönnyű modellek mennek nagyot, de szerencsére érkeznek még olyan modellek, amik inkább a kényelemre fókuszálnak.


[+]

Ilyen a Cougar Dual Blader is, amely több módon is testreszabható, magassága például 39-45 mm lehet, míg tömegét a mellékelt súlyokkal 99 és 107 g közti skálán állíthatjuk. Külön extra a többféle méretű oldalsó panel, illetve a szinte minden irányba mozgatható, cserélhető tenyértámasz. A lehetőségeket remekül bemutatja az alábbi, egyébként véleményünk szerint remek háttérzenével megspékelt videó:

Az összesen 12 gombbal és lecsatlakoztatható, 1,8 méter hosszú UltraFlex kábellel ellátott egér 60 millió klikkelésre tervezett mechanikus kapcsolókat és 16 000 DPI érzékenységű PixArt PWM3389 szenzort kapott – utóbbi például a Cooler Master MM710-ből már ismerős lehet.


[+]

A Cougar UIX szoftveren belül konfigurálható RGB világítással is ellátott egér piacra kerülésével kapcsolatos információk egyelőre nem ismertek.

Előzmények

Hirdetés