Razer Taipan gamer egér dupla szenzorral

A Razer szerencsére még talált egy újabb kígyónevet, így a napokban bejelentette legújabb gamer egerét, a Taipant. Tervezésénél olyan profi csapatok véleményére alapoztak, mint az Empire, a Frenetic Array, a Mousesports, a Quantic, a Rox.Kis vagy a Type II Gaming, így remélhetőleg valóban azt kapjuk, amire igazán szüksége van egy játékosnak. Felépítése teljesen szimmetrikus, még a szokásos bal oldali kiegészítő gombok is tükrözve lettek a másik oldalra, így jobb- és balkezes felhasználók egyaránt jól használhatják.


[+]

A gyártó ebbe a jószágba is a 8200 dpi felbontású 4G Dual Sensor System érzékelőt építette, amellyel például már a Mamba esetében találkozhattunk, igaz ott még „csak” 6400 dpi-s szenzor olvasható specifikációjában. Ennek a megoldásnak az érdekessége, hogy hasában egy lézeres és egy hagyományos optikai szenzor egyidejűleg követi az eseményeket, így elméletileg bármilyen felületen precízen navigálhatunk, és a hirtelen rántásokat, suhintásokat is képes tökéletesen lekövetni, amíg a mozgás 0,5 m/s sebesség vagy 50 g gyorsulás alatt marad.


[+]

Szimmetrikus kialakítása ellenére a tervezők igyekeztek megfelelően ergonomikus formát szabni a Taipannak, és természetesen a kötelező, oldalt elhelyezkedő csúszásgátló gumibetétek sem maradtak le. Az egér összesen 9 darab, szabadon programozható gombbal rendelkezik, azonban a különböző beállítások és profilok nem egy fedélzeti memóriában, hanem a Synapse 2.0-nak köszönhetően a „felhőben” tárolódnak, valamint ez a rendszer felelős a megfelelő driver és firmware frissítések beszerzéséért is. Játékra optimalizált eszközről lévén szó vezetékkel csatlakozik a számítógéphez, harisnyázott USB kábelének hossza 2,1 méter.


[+]

A Razer Taipan gamer egér megjelenése júniusban várható, vételára 80 euró.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés