Ragyogó kiegészítők az Alphacool vízhűtésekhez

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a színes fények korát éljük, alig maradt olyan alkatrésze, amiből ne létezne RGB verzió.

Aki szerint nincs elég lehetőség a vízhűtése kivilágítására, bizonyára pezsgőt fog bontani az Alphacool új termékei láttán. Bár az újdonságok csak a gyártó bizonyos termékeivel használhatóak, talán lesz olyan, aki csak hírünk tárgyai miatt vásárol be a német gyártónál.

Alphacool Aurora XPX RGB-LED Frame
Alphacool Aurora XPX RGB-LED Frame [+]

Az Aurora XPX RGB-LED Frame nevű újdonság egy fekete vagy króm színű keret, amit az Eisblock XPX vízhűtés CPU-blokkja köré lehet felapplikálni, a 4 tűs tápcsatlakozó bekötése után pedig a belül elhelyezett LED szalag életre is kel. Vezérelni a legtöbb alaplapgyártó beépített szoftverével tudjuk, de vásárolhatunk hozzá egy vezetékes kontrollert, ami érthetetlen módon nem jár alapból kerethez.

Alphacool Aurora HardTube RGB-LED Ring
Alphacool Aurora HardTube RGB-LED Ring [+]

A neve alapján más iparágban is megállná a helyét az Aurora HardTube RGB-LED Ring, itt viszont szintén egy vízhűtéssel kapcsolatos termékről van szó. Egészen pontosan egy sárgaréz gyűrűről, ami 13 és 16 milliméteres átmérővel is választható, és a gyártó HardTube sorozatába tartozó csövek összekapcsolására szolgál. Elérhető színekből ugyanazt kapjuk, mint az XPX Frame esetében, belül viszont már csak 3 darab LED-et találunk, valamint kettő O-gyűrűt, amik segítségével csak rá kell húzni a csövekre, nem szükséges komolyabb szerelést végezni. A csatlakozója 3 tűs, a vezérlés pedig szoftveresen történik.

Az Alphacool XPX RGB Frame várható fogyasztói ára 20, míg az Aurora HardTube RGB Ringé 13 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés