Hozzászólok Aktív témák
-
kátú
őstag
Vajon milyen iparágra gondolt a költő?
ha ez lenne a suv akkor tele lennénk minden hol szar hajtással felszerelt házakkal amiken nagy felni van mert menő
Ha tudsz egyszerre használni két platformot és megtalálod a helyét mind a kettőnek, akkor ügyes vagy. De ha ezt tudod hárommal és mind a háromnak megtalálod a megfelelő helyet és időt. Akkor vagy igazán hatékony!
-
Tapsyfüles
tag
Ez bizonyos szintig elmegy, hogy az ember tudjon tetszése szerint színt beállítani, de mikor szivárvány színben úszik az egész gép, na attól falra mászok.
-
Tapsyfüles (#3)
Dealer95
őstag
Azt én is utálom mikor random mennek körbe a színek...
Ha viszont RGB, de beállítható 1 fix színre, akkor az kellemes, mert az adott gép színvilágához tudod állítani. -
Tapsyfüles
tag
Pontosan az teljesen oké.
Szerintem az RGB a kis nokedliknek tetszik, meg természetesen a csajoknak jön be. Lassan többet nézik majd a gepházat, mint maga a monitort. Mikor régen megjelentek az RGB-s egérpadok, hát nem akartam hinni a szememnek hogy ez most minek. -
Dr. Akula
nagyúr
Már annyira vártam, nem tudtam aludni nélküle. De a tápkábel még nem RGB LED-es, ezt a piaci rést mikor fogják már lefedni végre?
Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite
-
SidCorky
HÁZIGAZDA
Eladó Samsung Galaxy Fit okosóra, garanciával || Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone X // iPad Mini (2019) // Apple Watch S5
-
törölt tag
Áhh, a SUV-nak néha van értelme és nem ronda (legtöbbször). Ez nem mondható el az RGB-ről.
-
SidCorky
HÁZIGAZDA
Sajnos Aura kompatibiliset nem találtam
Eladó Samsung Galaxy Fit okosóra, garanciával || Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone X // iPad Mini (2019) // Apple Watch S5
-
Dr. Akula
nagyúr
Minden vágyam teljesült, nem kell már a lottó 5-ös se...
Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite
Hozzászólok Aktív témák
ph Egyre inkább úgy tűnik, hogy a színes fények korát éljük, alig maradt olyan alkatrésze, amiből ne létezne RGB verzió.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Jogerős az ítélet a Telekom-hacker ügyében
- Windows 10
- PlayStation 4
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- [Re:] Mi volt az év játéka számotokra 2019-ben?
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- További aktív témák...
- Eladó Intel i7-4770 CPU (+ Gigabyte Z97X-UDH3-BK + 32GB HyperX FURY Black 1866MHz DDR3)
- Corsair vengeance rgb pro series - 32 gb (4x8gb) 3200 MHz - CL16 - külön is vihető 2x8gb
- Eladó Gigabyte GA-Z97X-UD3H-BK alaplap (+ i7-4770 + 32GB HyperX FURY Black 1866MHz DDR3)
- Xbox One S 1TB új, 2 év garanciával
- ÚJ HP ENVY 13 Gyönyörű Ultrabook 13,3” -35% Bivaly i7-8550U 4Mag 8Gb 512GB SSD FHD IPS Bang&Olufsen