PH! blog: elkészült a Mobil Prohardver és Mobilarena!

Készül egy ideje, de most végre kész az m.prohardver.hu. Kész... szóval tudja, amit szeretnénk, hogy tudjon. Kivéve a "Megosztás" funkciót, azt majd menet közben kalapáljuk bele. Ezen felül egy site motor nyilván sosenem lesz "kész".

Ami a lényeg:

  • elérhető a teljes tartalom
  • lehet tartalmat kommentelni, működik a fórum, a privát üzenetek is
  • van keresés

Nincs viszont jópár dolog, nem véletlenül. Leginkább a mobilos használathoz való alkalmazkodás jegyében dobáltuk ki a dolgokat, az új hozzászólás ablaka például igen puritán lett. Ez szándékos. Jópár ilyen és elsőre akár meghökkentőbb funkciók, eszközök is hiányoznak. Jó eséllyel mind szándékos. Nem a desktop felületet szeretnénk duplikálni mobilon, azt kiegészíteni szeretnénk úgy, hogy aki épp úton van, az se maradjon ki a jóból.

A lapcsalád összes portálja kap mobil verziót, az m.mobilarena.hu például még ma éjjel feléled. Ezen felül dr. Kind jóvoltából készült egy, már több frissítésen átesett Prohardver és egy Mobilaréna Android App is, letölthetőek a marketről, bár csak a holnapi nap folyamán lesznek véglegesítve, élesítve:

Available in Android Market Available in Android Market

A fenti két site (és majd a többi is, ahogy elkészülnek a mobilos verzióik) automatikusan a mobil verzióra irányít, ha mobil eszközt érzékel. Akinek ez valamiért mégsem jó, ott a láblécben visszaállhat a teljes verzióra.

Fogadjátok sok szeretettel, a vártnál sokkal több munkánk van benne!

(Igen, tudjuk, hogy a Hardverapró túl van a fél éves késésen... dolgozunk rajta. Mivel egy külső rendszer lesz, a szinkronizáció a RIOS és közte végül sokkal, hónapokkal keményebbnek bizonyult, mint számítottunk rá. Szerencsére, kop-kop-kop, tényleg a végefelé közeledik a fejlesztés)

Update: van pár bug, ezeket egyrészt köszönjük, hogy jelzitek, másrészt elnézést értük, harmadrészt ki lesznek javítva, amint kis levegőhöz jutunk! Addig is kikapcsoltuk az automatikus átirányítást a mobilos verzióra, így senkinek sem kell megrémülnie és pánikba esnie.

Azóta történt

Előzmények