Olcsó multimédiás kártyák az ATI-tól

Az ATI tegnap számolt be arról, hogy olcsóbb modellekkel bővíti All-in-Wonder sorozatú multimédiás videokártya-családját. A három új kártyának köszönhetően immár akár 149 dollárért is vásárolható tv-tuner egységgel ellátott belépő szintű ATI-kártya.


Egy korábbi modell, az AIW 9600 Pro

Az új All-in-Wonder 9600XT támogatja az FM-on-Demand funkciót, amely lehetővé teszi rádióadások rögzítését MP3-formátumba, két monitorcsatlakozóval rendelkezik, a Remote Wonder II távirányítóval kerül forgalomba, és funkciói közé tartozik a közvetlen DVD-írás. A kártyán a Radeon 9600 XT grafikus processzor 525 MHz-en üzemel, 650 MHz-en futó memórialapkák társaságában.

Az All-in-Wonder 9600 egy középkategóriás modell, mely az FM-funkciókon és a második generációs távirányítón kívül nagyobb testvére minden tulajdonságával rendelkezik. A belépő szintet pedig az All-in-Wonder 9200 képviseli, melyhez alapkiépítésben nem jár távirányító. Az új multimédiás kártyák ára rendre 299, 199 és 149 dollár. Mindhárom modellhez a Multimedia Center 8.8 szoftvert mellékeli a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés