Okostelefonra hajazó PMP a Cowontól

A 3D tévék, a tabletek és az okostelefonok idén kissé háttérbe szorították a hordozható médialejátszók termékcsoportját, pedig a gyártók gőzerővel fejlesztenek. Itt van például a Cowon, amely mindig is az innovatív piaci szereplők közé tartozott, és az új D3 névre hallgató készülékük első látásra egészen ütősnek tűnik.

Cowon D3 Plenue
Cowon D3 Plenue

A 3,7 hüvelykes Amoled kijelző 800x480 képpont megjelenítésére képes, és a modell támogatja a Full HD-s anyagok lejátszását is, amennyiben a HDMI csatlakozón keresztül egy nagyfelbontású kijelzőhöz csatlakoztatják. A termék 8, 16 és 32 GB-os belső memóriával kerül majd a boltokba, de az integrált kártyaolvasónak köszönhetően ezt tovább lehet turbózni. Rendelkezik beépített Wi-Fi-vel és a digitális tévéadások vételére alkalmas T-DMB tunerrel, valamint képes a Bluetooth alapú kapcsolat megteremtésére is. Az audiovizuális tartalmak esetén AVI, WMV, ASF, MP3, MKV, MPG, DAT, TS, TP, TRP, 3GP, Divx, Xvid és H.264 szabványok jöhetnek szóba. Persze digitális képkeretként is használható, hiszen lehetővé teszi a JPG, a PNG, a GIF és a BMP képek megjelenítését, és a beépített tunernek köszönhetően rádiózni is lehet vele.

Helyet kapott rajta egy mikrofon is, azaz diktafonként is tekinthet rá az ember. A mindössze 120 grammot nyomó D3 Plenue még télen a boltokba kerül, ám egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyit is kell majd érte fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Cowon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés