Javulnak a Nintendo Switch videózási lehetőségei

Eközben a Nintendo Wii esetében pont, hogy megszűnnek majd a videós szolgáltatások.

Változásokat jelentett be a Nintendo a Switch és a Wii konzolra vonatkozóan is. Előbbi esetben pozitív dologról van szó, ugyanis végre megérkezett a YouTube applikáció a gépre, ami az eShopból tölthető le, természetesen ingyen. Ezzel a gépezet videózási lehetőségei kiterjesztésre kerülnek, ami jó hír, mert ebből a szempontból azért van hova fejlődnie.

A Wii konzolon ragadt rétegnek viszont ennél kellemetlenebb bejelentés jutott, a Nintendo ugyanis január végén lelövi a gépre elérhető összes streaming szolgáltatást, így például a Netflix sem működik majd tovább, ahogy arra a vállalat nemrég elkezdte felhívni az előfizetőik figyelmét.

A Netflix abból a szempontból érdekes, hogy nagyon sokan használják, de például a Switch konzolon még nem érhető el. A Nintendo ugyanakkor úgy néz ki, hogy jobban nyit a multimédia felé, legalábbis a YouTube applikáció ezt támasztja alá, így nem zárható ki, hogy mire a Netflix Wii konzolon megszűnik, addigra már lesz ilyen alternatíva az újabb gépen. Erről viszont nincsenek hivatalos információk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés