Megérkezett a Thermaltake vízhűtő blokkjának GeForce RTX 2070-es verziója

Már nem csak a csúcskategóriás NVIDIA videokártyák pompázhatnak RGB LED-ekkel.

Szeptemberben került bemutatásra a Thermaltake Pacific V-RTX Plus névre keresztelt, vizes rendszerekhez használatos, grafikus kártyákra applikálható hűtőblokkja, amely azonban csak a GeForce RTX 2080 és 2080 Ti kártyákkal volt kompatibilis. A gyártó most bejelentette az RTX 2070 modellekre is felszerelhető kiadást, ami külön az ASUS ROG Strix 2070 8G Gaming, A8G Gaming és O8G Gaming termékekhez lett tervezve.


[+]

A 286 x 149 x 22,6 milliméteres kiterjedésű, 4 mm vastagságú alumínium hátlappal szerelt réz blokk nikkel bevonatot kapott, amelyen a hőleadó lamellák 0,5 mm távolságra helyezkednek el egymástól. Akrilból készült fedlapjába 12 darab RGB LED-et integráltak a tervezők, ezek a grafikus kártya aRGB, illetve az alaplap standard 9 tűs csatlakozójába is beköthetők. A fényeket – alaplapi csatlakozás esetében – az Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync és az Asrock Polychrome RGB programok segítségével vezérelhetjük, emellett pedig használhatjuk a Razer Chroma-t, illetve a Thermaltake saját, TT Plus RGB szoftverét. Utóbbiból iOS-re és Androidra készült változat is elérhető, amelyen keresztül a hangvezérlés lehetővé válik.


[+]

A Pacific V-RTX 2070 Plus ASUS ROG hűtőblokk elérhetőségének időpontjáról, valamint a várható árazásáról a gyártó nem közölt információkat.

Előzmények

Hirdetés