Hirdetés

2019. augusztus 19., hétfő

Hozzászólások

(#1) Zotya84


Zotya84
(őstag)

Ez nekem nem tűnik AIO-nak. Ahhoz hiányzik belőle a hőleadás, mert ez csak a hőfelvételről szól parasztvakítással megtámogatva.

Termékleírás: "Thermaltake Pacific V-RTX 2080 Plus Series Founders Edition is a full-cover water block for NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti and NVIDIA GeForce RTX 2080, features CNC machined copper base, 0.5mm internal fin construction, and an aluminum alloy backplate."

(#2) Duracellm...


Duracellm...
(veterán)

Ultra-Low-cost verzió. Szerintem ez is itt készül: [link]

(#3) h-yle válasza Zotya84 (#1) üzenetére


h-yle
(őstag)

Ez egy új találmány, most hozta ki a TT. A neve, MAIO, azaz Mobular All In One.

A lényeg, hogy modderek, és GAMER-ek most már nem kell, hogy egy egybeépített rendszerre hagyatkozzanak, saját maguk cserélhetik a hűtőkomponenseket. :Y

A jövő most van vénember! ;]

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#4) vaakuum


vaakuum
(őstag)

Érdekesek ezek a vizes megoldások, de szerintem van egy nagy hátrányuk: Eléggé megdrágítják a termékből történő kiszállási költséget. Ilyen hűtéssel szerelt VGA-t sokkal kisebb célközönségnek lehet elsózni a használtpiacon (ha lehet egyáltalán), illetve számomra a blokknak az újrafelhasználása is erősen kétséges, hiszen egy újabb kártyára már lehetséges, hogy nem is lesz jó. Vagy ezek a blokkok olyanok, hogy 10 évig lehet alattuk cserélgetni a VGA-kat, mert passzol a rögzítés és az érintkezési felületek? Mert akkor úgy okés lehet. :F

Star citizen Referral CODE: STAR-X374-GRFQ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . "Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen . . . Szerintem is, csak nem pont úgy, waze!

(#5) h-yle válasza vaakuum (#4) üzenetére


h-yle
(őstag)

Nemolyan. :(

De azért lássuk be, hogy a 2080 Ti custom loop-os vízhűtése vagy egy olyan dolog amit azért csinálsz, mert munka miatt van rá szükséged, és megtermeli a cucc az árát, vagy azért mert megteheted.

Egyik sem az a használt piac miatt nagyon aggódó szegmens. Nyilván jó lenne, ha másra is át lehetne tenni (sima, nem full cover GPU blokk-ot pl, át lehet), de ha nem hát nem.

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#6) Duracellm... válasza vaakuum (#4) üzenetére


Duracellm...
(veterán)

Ott a probléma, hogy egyedül drága VGA-ra éri meg megvenni, ha a szart is ki akarod hajtani belőle. Persze ha megy a 20% tuning, akkor hamar elkapja az embert a gépszíj, és nem igazán aggódik azon évi 20-30K bukón, ami a blokkcserével van.

(#7) Zotya84 válasza h-yle (#3) üzenetére


Zotya84
(őstag)

Hát vazze, tényleg kezdem magamat öregnek érezni... :D

(#8) dagonya


dagonya
(tag)

"apparátus"

egyre jobbak ezek a ph reklámcikkek

(#9) xyvalaki


xyvalaki
(aktív tag)

Azért vicces hogy nálunk még csak a 2080 kapható, abbol sem mindegyik. Viszont vízhűtő blokkot már lehet kapni az 2080ti-hez is. :)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.