Genius GILA MMO/RTS gamer egér tompított fényszóróval

A Genius egy olyan egérrel rukkolt elő, amelyet kifejezetten az MMO és RTS típusú játékosoknak szánnak. A Genius GILA (a gila monster jelentése arizonai óriásgyík, már ha egyáltalán van kapcsolat) egy igen feltűnő darab, erről gondoskodik háromzónás, 16 millió színű megvilágítása. Az orra is elég egyedire sikeredett, mint egy autó eleje hűtőráccsal és lámpákkal. Maga az egér egyébként teljesen szimmetrikus kialakítású, így jobb és balkezes felhasználók egyenlő esélyekkel próbálkozhatnak az óriásgyík megszelídítésével.


[+]

A gumírozott borítású eszközön 12 teljesen szabadon programozható nyomógomb található, ezek élettartama körülbelül 8 millió kattintás, a mellékelt segédprogram segítségével pedig összesen 72 makró paranccsal lehet kombinálni őket. A biztonság, a gyorsaság és a hordozhatóság érdekében minden beállítás a fedélzeti memóriában kerül tárolásra. Aljában egy 8200 dpi felbontású lézeres optikai szenzor figyel, így mindenki stílusához és az aktuális játékhoz igazíthatja ennek értékét. A nagy dpi miatt olyan kiegészítő lehetősége segítségét lehet igényelni, mint az „Angel Snapping”, ami nagy sebességű suhintásoknál próbálja tökéletesíteni a mozgást, a „Sniper” gomb pedig azonnal csökkenti a felbontást, ha átmenetileg precízebb célzásra, manőverezésre lenne szükség. Érdemes még megemlíteni, hogy a dpi értéke igény esetén az X és Y tengelyen egymástól függetlenül is állítható.


[+]

A személyre szabhatóságot variálható súlyokkal erősítették, gyomrába maximum 6 darab 4,5 gramm tömegű nehezék helyezhető, így a végleges tömegben 27 gramm különbség is lehet. Ennyi csilli-villi után nem csoda, hogy 1,8 méteres kábele harisnyázott, valamint az USB csatlakozó is aranyozott.

A Genius GILA gamer egér érkezésének dátuma még ismeretlen, vételára körülbelül 100 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés