Hirdetés

Razer DeathAdder gamer egér 6 év elteltével frissítést kap

Hirdetés

A Razer egyik legsikeresebb gamer egere, a DeathAdder nem egy mai darab, egészen pontosan 2006-ban debütált, népszerűsége játékos körökben azonban továbbra is töretlen. Többek között a 2010-es mega egértesztünkben is rajthoz állt, ahol végül egy „Tetszett” plecsnit sikerült zsebre tennie, vagyis az alapkoncepció valóban több mint életképes. A gyártó ezek után arra a következtetésre jutott, hogy nem hagyja mutatóeszközét a feledés homályába merülni, így 6 év elteltével némi ráncfelvarrásra szánta el magát, bejelentették a javított modell érkezését, amelynek nemes egyszerűséggel a DeathAdder 2013 nevet adták.


[+]

Robert „RazerGuy“ Krakoff, a Razer USA elnöke úgy fogalmazott, hogy nem állt szándékukban kijavítani azt, amivel nem is volt semmi probléma, ezzel arra utalva, hogy alapvető felépítését nem bántották, inkább némi modernizálást és optimalizálást hajtottak végre. Ennek megfelelően ergonomikus, jobbkezes formavilága megmaradt, viszont két oldalára olyan gumírozott és textúrázott felületet illesztettek, amelyek még az izgalom hevében megnedvesedett kézben is biztos fogást garanáltnak.


[+]

A legjelentősebb változás a szenzorban keresendő, ugyanis az előd 3.5G nevezetű, 3500 dpi-s optikai érzékelőjét a szintén optikai, infravörös 4G-re cserélték, amely 6400 dpi-s felbontásával a világ egyik legjobbja kategóriájában. Ennek érdekessége, hogy a legalacsonyabb felbontás mellett is leköveti az akár 50G gyorsulással kivitelezett mozdulatokat is, ezzel a legpörgősebb játékokban is precíz vezérlést és célzást tesz lehetővé. Természetesen a felhőalapú Synapse 2.0 támogatást is beépítették, amely a beállítások kényelmes szinkronizálását teszi lehetővé. Az 5 szabadon programozható nyomógomb, a menet közbeni felbontás állítás, a méretes csúszófelületek és az aranyozott USB csatolós harisnyázott kábel maradt a régi.


[+]

A DeathAdder 2013 máris elérhetővé vált, vételára 69 euró, vagyis a frissítés 10 eurós különbözetet jelent.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés