Hirdetés

A Razer az Orochi mobil gamer egerének jövőjét is biztosította

A Razer úgy tűnik, hogy továbbra is azt vallja, hogy ami eddig is jónak bizonyult és bevált, azt kár bolygatni, például alig egy hete jelentették be, hogy a már 6 éve sikeres DeathAdder egerük képességeit felfrissítik kicsit, hogy tartsák a lépést a modern kor elvárásaival. A cég törekvéseinek viszont a jelek szerint még nincs vége, ugyanis újabb frissített jószágot prezentáltak a minap.


[+]

Az Orochi 2013-as kiadása külsejét tekintve szinte változatlan elődjéhez képest, a szimmetrikus kialakítást nem bántották. Az egyik legjelentősebb változás itt is a szenzorban keresendő: a 4000 dpi felbontású 3G lézeres optikai érzékelőt a legmodernebb, 6400 dpi-s 4G-re cserélték, hogy minden játéktípussal és felhasználói stílussal összeegyeztethető legyen. A görgőt megvilágító LED színét kékről zöldre módosították, így jobban illeszkedik a Razer jelenlegi termékportfóliójába.


[+]

Mivel egy kompakt mutatóeszközről beszélhetünk, ezért elsősorban notebookok mellé ajánlja a gyártó, éppen ezért Bluetooth 3.0 kompatibilis adóvevővel kommunikál a számítógéppel, de a kábeles összeköttetés is támogatott. Belsejében két AA elem szolgáltatja a szükséges energiát, viszont az áttervezett elektronikának köszönhetően az üzemidő kétszeresére hízott: 30 órás folyamatos játékot lehet elérni egyetlen töltéssel, átlagos használat mellett pedig akár 3 hónapig is kihúzhatja. Fejlett automatikus energiagazdálkodással bír, de szerencsére egy kikapcsológombot is találhatunk a fedélzeten, csakúgy mint egy alacsony töltöttségi szintet jelző LED-et.


[+]

A Razer Orochi 2013 már meg is vásárolható, vételára 70 euró.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés